Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za posvěcenými zdmi jedné z nejproslulejších prominentních škol - Ivy League - existuje tajná organizace s názvem "Lebky". Jen pár vyvolených je vybráno, aby se stali členy organizace, která připravuje budoucí prezidenty a uspějí v ní jen ti nejlepší, nejbohatší - prostě elita. Pro Luka McNamaryho je pozvání, aby se stal členem této prestižní organizace splněným snem. Brzy je však překvapen sílou a bohatstvím klubu. Po několika podivných incidentech a záhadné sebevraždě jeho nejlepšího přítele, začne Luke pátrat po pravdě, kterou ve skutečnosti organizace skrývá. Dochází mu, že se ocitl uprostřed zlověstného a velmi záhadně propojeného společenství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

scaletom 

všechny recenze uživatele

Mě se to celkem líbilo. Knečně nic, kde by suspendovan policista odstranil z cesty teroristy, zachránil mateřskou školku a při tom stihl na světlo boží vytáhnout spiknutí z nejvyšších (pokud možno polovládních) kruhů. Film je o zjištění, že ne všechno, co se blyští nutně musí hned být zlato. Za mě film má spád, logiku, celkem sympatické představitele. rostě a dobře - kdo chce vypnout, ,,,a jen tak koukat - ať si poslouží. Určitě neprohloupí ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh je stanoven na skutečné existenci spolku Lebky a na jaké míře je reálnost děje je na diskuzi. Každopádně snímek je natočen nenásilně a jemně, takže to vyvolává dojem , že tvůrci byli velice opatrní, aby si současné členy tohoto spolku nepoštvali proti sobě. Dojem s filmu je vcelku rozpačitý. Atmosféra je nezáživná, což je škoda. Vše je hodně povyšováno, což vyvolává dojem, že být členem spolku Lebky je daleko přínosnější, než být křesťanem. Důvod mi tu však nějak chybí. Thrillerový nádech s kapkou tý detektivky není na škodu, ale ve výsledku to spíše vypadá jako by tu vadila. Děj si drží pomalý rytmus. Tím však nějaký zážitek padá dolů. Dílo se tak drží průměru. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Thrilleřík z prostředí univerzitních bratrstev, o kterých nevíte, jestli si hrají na Svobodné Zednáře nebo náhodou opravdu neovládají celou Spojenou Státní Ameriku. Pokrm je podáván za správné teploty, herci jsou typově velmi vhodní, ale příběh se, podobně jako ona bratrstva, jednu chvíli tváří jako skutečně spletitý thriller o spiknutí, a jindy zase jako klasický teenage movie. I tak ale má svoje kouzlo a jeho zhlédnutí pro mě představuje příjemně strávený čas. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Smysl studentskejch spolků jsem nikdy nepochopil a nepochopil jsem ho ani po zkouknutí Lebek. Nejsem příznivce konspiračních teorií, takže jsem nebyl ochotnej přistoupit na hru, že by tenhle studentskej spolek ovládali politici USA. Příběh se nes v pomalejším tempu a jen málokdy byl okořeněnej napínavější scénou natož akcí. Filmařina po technický stránce nebyla taky nijak oslnivá a nebál bych se jí přirovnat k lepšímu TV filmu. Kromě castingu nenabízej Lebky nic zajímavýho a další díly si nechám s naprostym klidem ujít, dvě silnější hvězdy. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

„Nadvláda! Jisté elitní skupiny jsou nadřazeny těm ostatním.Vyvoleným náleží bohatství, které je separuje od ostatních“. Přijetí do tajné organizace " Lebky" znamená pro Luku vstup do světa vlivných lidí, luxusních aut, naditých kont a netušených možností. Jenže, jak říká jedno přísloví „ Kdo chce s vlky žít, musí s nimi výt“. Průměrný, ale příjemný thriller. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu a Ontariu. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno