Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Raymona propustili z vězení. Konečně se mohl svobodně nadechnout a hned začal shánět peníze, aby mohl ujet se svou přítelkyní Addy co nejdál. Když se mu podaří dát dohromady nějákou hotovost nečekaně se na něj nalepí dva bývalí spoluvězni a dělají problémy. Společně vymyslí plán, jak lehce zbohatnout, ale když přijde na věc, všechno se zhroutí. Navíc na místě činu zůstane ležet jeden policista. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Meijin 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí se mi hned nabízelo srovnání s podobnými snímky. Dokonalý svět (Costner) je rovněž o útěku kriminálníků v road movie stylu s rukojmím. Pulp Fiction se zase odehrává v podobné společnosti plné mafiánů a týpků z podsvětí a mezi Pumpkinem a Honey Bunny je také láska na život a na smrt. Nejblíže se mi však filmu Pravda a lež zdá být Útěk do Mexika (Baldwin, Basinger), kde najdeme podobné skoro všechno: týpky z podsvětí, plánovaný útěk za hranice, road movie i slepou lásku. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Tento film mě velice překvapil. Kiefer Sutherland se tu postavil jak za kameru tak i před ní a vytvořil určitě jednu ze svých nejlepších postav. Děj sice působí klišovitě, ale také je plný zvratů, akce, a co bychom si to nepřiznali - slušných hereckých výkonů v čele s ďábelským Curtisem Freleyem. Kieferovi se podařilo navodit mrazivou atmosféru a některé scény (návštěva Casina, výslech) si nezadají s těmi v nejlepších filmech žánru. Nejvíc mě ale dostala parádní závěrečná přestřelka, patřičná tečka za tímto vynikajícím krimi. Jen tak dál Sutherlande, jen tak dál. 80% ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Som naozaj rada, že som tú záverečnú prestrelku prežila a môžem vám napísať o čom bol tento film. Je to príbeh treťotriednych gangstrov, ktorým sa ich plán hneď na začiatku pokašle, a tak sa zrazu ocitnú na úteku. Najprv pred políciou, a potom sa pridá aj mafia. Nič v tomto filme nebolo originálne a toľko zbytočných mŕtvol vo filme som už dávno nevidela, ale Kiefera to akiste bavilo. Ten dobrého asi nikdy nehral a hrať nebude. A všetky dialógy boli akoby z učebnice podľa poučiek : ja som zlý a aj robím zlé veci, ja som síce zlý, ale nerobím až také zlé veci. ja som dobrý, ale tvárim sa, že robím zlé veci, no a ja som dobrý a skoro som začal robiť zlé veci. Malo to ale fantastickú hudbu, dojímavý spomalený koniec a charizmatického Vincenta. Slabšie tri hviezdy, lebo dve mi ku tomu nepasujú. (Filmová výzva 2015 - MontyBrogan) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Něco ve stylu od soumraku do úsvitu nebo 300 mil na útěku, ale podstatně horší než soumrak a o kousek horší než 3000 mil. Ovšem Kiefer Sutherland je opravdu hodně drsnej, sice ksicht na to moc nemá, ale nechal si narůst vousy, nasadil drsný brejle nageloval vlasy a hned vypadal opoznání drsnějc. JInak mě ale příběh zrovna moc nechytnul, většina scén je dost nudných a konec rádoby stylovej, ale boužel tak moc nepůsobí. Aspoň že střílečky jsou hodně slušný a zásahy kulek do těl dobře udělaný ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Kiefer si spravil puzzle z osvedčených sekvencií úpešných filmov - gansterky, road-movie, krimi a thrilleru. Miestami sa obraz na skladačke zobrazoval v jasných farbách, inokedy bol celý rozmazaný .... Jednoducho zopár scén bolo dobrých ( hlavne tých s pištoľou ) avšak keď sa začalo moralizovať a filozofovať, tak som prevracal panenky až ku stropu ... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama