Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

ivo333 

všechny recenze uživatele

fakt nechápem prečo ho tak nemáte radi .. to mi chcete povedať, že ste sa ani raz nezasmiali počas celého filmu ? hanba vám .. aj keď sú to už staré fóry, keď sa dajú dokopy hneď to robí na české pomery fakt vtipnú komédiu .. a btw toto bol z 3 kameňákov fakt najvtipnejší film, celý čas som sa uškŕňal pri obrazovke.. ()

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné panoptikum hrůzy. Schválně jsem si jeden díl dal, protože Trošku neodsuzuji s obecnou samozřejmostí (jako velké procento filmových fanoušků), ale opravdu nechápu, jak člověk, který natočil televizní evergreeny jako Slunce, seno (klidně celou trilogii) nebo Bota jménem Melichar (filmy, u kterých u bedny vždycky zaparkuji), dokázal položit základ takové zhůvěřilosti. 0% ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Abyste mě nepovažovali za blbce, tak musím říct, že třetí díl Kameňáku je podle mě nejenom nejlepším dílem série, ale taky se mi nelíbí, že je tu jako třináctý nejhorší film všech dob. Rozhodně si nemyslím, že na vrcholu tohoto žebříčku můžou být zrovna české filmy, protože v Hollywoodu ročně vznikne tolik prasáren, že by se to do tohohle žebříčku ani nevešlo. Tři hvězdičky dávám proto, aby se tenhle film měl šanci vyškrábat se k trochu lepšímu hodnocení... ()

Aleee89 odpad!

všechny recenze uživatele

Help help! Tak tenhle film se nepovedl jako jednička a dvojka dohromady... Zase ohrané vtipy, nudný děj, trapné je to od začátku do konce. Už mi připadá, že Troškovi dávno došly nápady, protože něco takového vypotit... Hlavně trapný je ranní sex Paulové a Vydry, to už by fakt mohli vymyslet něco lepšího... ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"To je život, tohleto !! Kdybych to byl věděl, když jsem lez na svět, byl bych se oběsil na pupeční šňůře.." ;) Zprvu se zdálo velmi pozitivní a uklidňující, že Troškař Zdenda točí jen trilogie, on se ale nakonec stejně našel ještě větší bloud, který se na těch jeho filmových mršinách rozhodl paraziticky přiživit.. A tak třetí Kameňák platí vlastně jen za takové filmové předpeklí.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)
  • Menší roli Helmuta, majitele fotbalového klubu Austria Temelín, si zahrál Pavel Pásek, producent všech filmů ze série Kameňák a kapelník rockové skupiny Walda Gang. (rublik05)
  • V jedné ze scén Vilma (Jana Paulová) pronese, že drží dietu, což doplní slovy: "A cítím se fajn", přičemž ještě udělá specifickou pozici a gesta. Celá scéna je odkazem na reklamu na hubnoucí koktejl, v němž herečka účinkovala. V reklamě říkala stejnou větu i prováděla onu specifickou pózu. (funhouse)

Reklama

Reklama