Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní náčelník Pepa Novák je sice povýšen na majora, jinak má ovšem stejné potíže, a navrch ještě některé nové. Občané ho zlobí a stále se marně snaží sexuálně uspokojit náruživou manželku Vilmu. Navíc mu teď život komplikuje početná cikánská rodina v sousedství. Majitel fotbalového klubu Leo Kohn není příliš spokojený s výkony mužstva, nepomáhá ani podplácení rozhodčích. Navíc je stále na kordy s tchýní Ester, posedlou sázením Sportky. Leo se s tchýní pohádá. Z hádky vzejde neobvyklá sázka. Jestli Ester dokáže sestavit mužstvo, které Kameňákov porazí, stane se Leo jejím otrokem. Pokud ovšem Kameňákov zvítězí, odejde Ester z domu a už se nikdy neukáže. Je jisté, že v neděli půjde o hodně. (TV Nova)

(více)

Recenze (655)

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli troska nekdy v zivote natocil neco opravdu stupidniho debilniho a naprosto nekoukatelneho do takove miry kdy by stalo za to spalit film i veskere jeho kopie tak je to prave trilogie Kamenak tohle je opravdu vrchol naprosto odpadni ceske filmariny. A ty Trosko bez radeji kidat hnuj pac po techhle splaskach ti to asi opravdu pude. Odpad ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hrůza! Pan Troška asi ztratil smysl pro humor nebo knížečku s vtipy. Za celou (101 minut je dlouhá doba) stopáž jsem se pousmál (neznamená zasmál!) a to při vtipu, co znám a při geniální scéně při fotbalu. Jinak snažit se postavit skomírající pokračování na Absolonové, Buster a vtipech o romech se mi zdá zcela špatná (subjektivní pocit). ()

Reklama

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

První Kameňák si jednu hvězdičku vysloužil alespoň díky pár slušným vtipům, druhý Kameňák od odpadu zachránila Kropáčková s modrou vodou, ale třetí díl už opravdu co zachránit nemá. Ba naopak – ten šíleně okatý product placement jedině pomáhá třetímu dílu téhle české kinematografické ostudy klesnout ještě níže do bahna filmových braků. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Chapu a je mi jasne,ze chtel Zdenek Troska predevsim bavit,takze scenari se ani scenar rikat neda a rezie spocivala ve vysvetlovani hercum,jak maji ten ci onen vtip zahrat.Herci se snazi a je i misty videt,ze si to uzivali.Osobne myslim,ze tenhle dil uz vzniknout nemusel.Parkrat jsem se pousmal,no a za to davam cistych 10%,protoze znam komedie,kde jsem se ani neuculil. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Proč třikrát opakovat experiment, který nejen že se nepovedl, ale také celkově postrádá smysl? Protože je smetánkou mezi dojnými krávami, jejichž závratný komerční úspěch jsem nikdy nepochopil. Myslím, že nejlépe to vystihl - už si bohužel nevzpomínám na jméno recenzenta - člověk, který v časopise Premiere kdysi k druhému dílu napsal, že anekdota je žánr vypravěčský, nikoli filmový. Vtip často vyplývá už ze specifické fráze, kterou nelze smysluplně převést do obrazu, aniž by zanikla absurdnost celé situace. Troškovy Kameňáky navíc staví na ohraných a prostoduchých frcích všeho druhu, jež často nepobaví ani samy o sobě; ostatně nejvtipnější jsou v momentě, kdy vtipy nepřevádí do filmové podoby, ale jednoduše je samy citují (Vydra čtoucí poznámky svého syna - škoda, že je už všichni asi tak třista let známe). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Během natáčení se jeden komparzista platonicky zamiloval do Dolly Buster (občanským jménem Nora Baumberger). Z milých sympatií se nakonec stalo nepříjemné obtěžování. [Zdroj: prask.nova.cz] (Duoscop)
  • Když je Kohn (Josef Laufer) ve večerce u věštkyně, tak ta mu oznámí, že Ester (jeho tchýně) do tří dnů zemře. Nestane se tak. (Petr.Penicka)
  • V jedné ze scén Vilma (Jana Paulová) pronese, že drží dietu, což doplní slovy: "A cítím se fajn", přičemž ještě udělá specifickou pozici a gesta. Celá scéna je odkazem na reklamu na hubnoucí koktejl, v němž herečka účinkovala. V reklamě říkala stejnou větu i prováděla onu specifickou pózu. (funhouse)

Reklama

Reklama