Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zábavně béčkový "mexický" western dějově variuje jedničku, když různorodé skupinky individuí svedou strastiplné cesty (útěky, pronásledování) do podezřelého pouštního baru. A stejně jako v kultovním předchůdci je druhá polovina – čvachtavá mlácená s hnusnými krvesaji – výrazně monotónnější a nezáživnější, byť humorné ujeté nápady (likvidace hlavní padoušky) ani tragické efekty (dtto) nepostrádá. ()

Stanford 

všechny recenze uživatele

Mě se líbili i předchozí dva díly a třetí taky nezklamal. Parádní podívaná. Podobný styl jako jednička. Hodně se mi líbila hudba Nathana Barra (Cabin fever, Hostel)...ta tomu dával hororovou atmosféru. Jinak vážne super. Jo a taky si myslím, že je to vše pozpátku. Měli by jste se dívat od třetího dílu k prvnímu..potom to má souvislost. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Toto nemá s QT ani RR nic společného, jen název a to, že to QT produkoval. Toť vše. Ale jakoé film to nebylo celkem špatně. Pro mě to byl nejhorší díl série. Pár vtipných momentů tam sice bylo, ale spíš než horo či snad thriller bych to definoval kečupo-krvákem. Zápletka je opět celkem zajímavá a Danny Trejo opět nezklamal. Zkrátka velice průměrný film. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V podstatě levný a mnohem slabší televizní remake jedničky, který tvůrci chtěli alespoň trochu ozvláštnit tím, že mu dali historicko-westernovský háv (mé první velké ouvej - míchání westernu a horroru mě nebere snad ještě více než míchání horroru s fantasy) a jednou z hlavních postav učinili skutečnou osobu Ambrose Bierce (mé druhé velké ouivej - chudák Ambrose, tohle si opravdu nezasloužil). To šmírování a opisování jedničky je tak očividné, že tu a tam působí i komicky. Což je asi (nebudu-li počítat Rebeccu Gayheart) jediná světlá stránka filmu. 1.5* ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Abych to řekl jazykem Tarantinova fanouška: Takže tady máme film. Plus úplně stejná zápletka a westernový kabátek. Mínus Tarantino/Rodriguez... Třetí výlet mezi mexické upíry je opravdu úplně vyvařený z prvního dílu, což je docela logické, poté co dvojka znamenala veliký odklon, když tolik pro příběh důležitý bar mých snů Titty Twister hrál v druhém dílu jen vedlejší roli. Pesce dokonale dodržel i rozdělení filmu, kdy první půlka je hodně stylový western s trochu klipovou režií plnou zpomalovaček a povedenou vizuální stránkou a druhá polovina je klasický upírský krvák, kdy se musí misionáři spojil s desperáty, aby mohli bojovat proti upírům z jedné hospůdky. Není to taková sranda jako jednička, ale třeba při fóru, ve kterém hrál roli nůž schovaný v botě a reprodukční orgány jednoho upíra jsem se skoro válel smíchy po zemi. Jinak se jedná o sebe-uvědomělou a s nadhledem branou béčkovou jízdu s jednou hodně silnou lekačkou (Bacha na trenýrky:-), která kvalit prvního dílu nedosahuje, ale ostudu mu rozhodně nedělá. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Michael Parks, který si ve filmu zahrál postavu Ambrose Bearse, se v prvním snímku série objevil jako texaský ranger Earl McGraw. (gogos)
  • I toto pokračování soutěžilo o cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. Zůstalo však pouze u nominace. (Terva)

Reklama

Reklama