Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svérázný Joe pracuje jako uklízeč v rozhlasové stanici, je terčem posměchu kvůli tomu, jak vypadá. Nechá si všechno líbit, nic ho nedokáže urazit, protože má zvláštní dar vidět všechno pozitivně. Jednoho dne omylem vpadne do živého vysílání, kde ho sarkastický moderátor Zander využije jako ideální cíl svých jedovatostí. Neplánované zpestření programu se však vyvine nečekaným směrem. Joe ignoruje posměšky a začne vyprávět svůj příběh o tom, jak ho rodiče jako osmiletého kluka opustili na parkovišti v Grand Canyonu a jak se o sebe snažil postarat. Otupělé posluchače fascinuje jeho příběh plný neúspěchů i neobvyklý optimismus, který mu pomáhá vytrvat na cestě za snem o rodině a lásce. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvíce zvláštních filmů, jaký jsem viděla. Když jsem se začala dívat, nechápala jsem. Když jsem už byla v půlce filmu, zjistila jsem, že přestože je tenhle film děsná blbost, nedovolilo mi to odejít. A tak jsem se dívala až do konce. Pak jsem jednou nemohla spát, zapla jsem televizi a hle, znovu Špinavej Joe. A co já? Znovu jsem se dívala. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia s roadtrip motívom s netriviálnym množstvom postáv, skvelým vyprávaním príbehu (ktorý bol v pohode :o), Dave Spade sympaťák, jeho kamarátka Brandy v podaní Brittany Daniel krásna :)), a najmä plná jednoduchšieho (neraz fekálneho) humoru :) (kanister "atómovej bomby" bol asi TOP, meteorit v tesnom závese za tým). Ak si odmyslíte tieto veci, povznesiete sa nad tým celým, a dáte si to ako odpočinkový a pohodový feel-good film, dosť sa zasmejete a po dozretí zostanú výrazne pozitívne vibes. Za mňa 70%. "Život je krásna záhrada, ktorú treba okopávať." ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je to jen starej septik, lidi !!" ;) Souhlasím !! Špinavej Joe rozhodně není žádná atomovka, ale spíš filmovej septik po okraj plnej fekálního a buranskýho trapnohumoru, dělá ho ovšem dost zábavným a snadno koukatelným ta naopak ohromná spousta kvalitních hlášek a nápadů, ale i několik celkem povedených parodických parafrází pasáží slavných bijáků.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Začni si trénovať vypľúvanie zubov.“ Tak tento film som totálne neplánoval vidieť, ale len čo sa objavilo logo produkčnej spoločnosti sympaťáka Adama Sandlera Happy Madison, vedel som, že som v dobrých rukách. Teda, JA som v dobrých rukách. Či aj vy, to viete len vy – máte radi Sandlera alebo sa mu radšej vyhýbate? Ja ho mám rád a dostal som „klasickú“ sandlerovskú nálož: v šialených roličkách nečakane obsadené slávne tváre (Christopher Walken), šokujúce hefty (stvrdnutý obsah lietadlového WC, atómový výbuch), brutálne komické postavičky, drastické dialógy (o aligátorovi, ktorý slečne zožral rodičov, ale ešte mu stihli prebodnúť srdce) a nesmie chýbať tradične záchodová scéna. Mne sa to páčilo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nechytilo za kulky. Podobně šílený humor mám obvykle rád, ale tento snímek jen tak prosvištěl kolem. Úsměvných momentek je naprosté minimum, jsou-li vůbec nějaké. Příběh se mi nelíbil. Ze všeho nejvíce odpuzující je ovšem sestřih hlavního hrdiny. Na tento paskvil musíte být zřejmě patřičně naladěni. Ideálně snad i posilněni. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky harfuska. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)
  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)

Reklama

Reklama