Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (293)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film je takovej mix mezi Tom a Jerry a Sam doma. Coz dava prostor pro paradni blaznivou komedii, ale bohuzel je to taky nejvetsi problem. Sledovat dva typky, jak se snazi vyporadat s mysi by bylo zabavny, jenze to by ta mys nesmela delat naprosto nerealny veci a hlavni dvojka nesmeli bejt super vylizany dementi. Kdyz tohle ale clovek prekousne, tak se bude skvele bavit, protoze se furt neco deje, film svizne odsejpa a vtipnejch situaci tu je spousta. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Velice slušná a zábavná podívaná na styl Sám doma (o problémech v domě), akorát tam vyhrává malý kluk nad dospělými zlodějíčky, zato tady myš nad dvěma též dospělými. Humor nám sedl, hudba dokonale zapadla do této naháněčky, jedinou chybou, ale velkou, je že postupně to začíná přetékat v naivní bláznovinu a všichni kvůli malé hodně přesílené myšce moc velké cavyky… Ale jako nenucená rodinná zábava to zaručeně funguje. 65% ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hej,hej proč si furt hrajete na strašný dospěláky??? Každý z nás je vlastně velké dítě a já se strašně rád do dětských let vracím. Pomáhá mi to jednak vyrovnat se s každodenním pracovním stresem a zároveň mi to připomíná,že každý se stejně vracíme tam,odkud sme vzešli.A tohle je prostě lahůdkově promakaná prdel :-))) ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Některé rádoby humorné scény působily naopak trapně, ale komických okamžiků bylo celkově dostatek. Tato komedie je při souboji dvou nekňubů s myší ve velkým domě totéž, jako souboj malýho kluka s dvojicí zločinců ve slavné komedii Sám doma. Samozřejmě je už před samotným zkouknutím filmu jasné, kdo bude rány sázet a kdo sklízet :-) Mohlo to být mnohem lepší, ale přesto stojí tato bláznivá rodinná komedie za pozornost, už ze zvědavosti, jak asi může vypadat komedie, kde dva týpci honí jednu přeinteligentní myš :-) Hned úvodní scéna s nebožtíkem je nadějný začátek a ukázka, jakým stylem se bude ubírat celý film. ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Dva blázni si to rozdávají s myšičkou jak jen to jde a občas to klape, občas neklape, občas se člověk zasměje (klasická groteska, kdy všechno padá, nic se nedaří atd.), občas neví, jestli to mělo být vtipné, nebo to byl omyl, ale když se na plátně objeví Christopher Walken jako profesionální love hlodavců, jdu do kolen. Díky němu ta třetí hvězda. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • K filmu byla natočena raritní upoutávka, kterou ale bohužel nenajdete na VHS ani na DVD. Na začátku je slyšet dramatický hlas: "Příběh o myši..." a ze stínu pomalu vystupuje obrys známé Disneyho postavičky Mickeyho Mouse. V dalším záběru se ale ukáže, že je to myš z Honu na myš, která drží blízko u hlavy párátka, na kterých má napíchnuté olivy. (HappySmile)
  • V některých scénách, kde je kamera zaměřena na myš ve zdi se musela použít krysa jako "body doubler". (HappySmile)
  • Tento film spolu se snímkem Peacemaker stály při samém začátku studia DreamWorks Pictures. (fannah)

Reklama

Reklama