Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za sedmero horami, hluboko v začarovaném lese, žije 7 trpaslíků. Tentokrát ale nejde o malé mužíčky se špičatými čapkami, nýbrž o dospělé muže, kteří se důsledně straní všech žen. Když však do jejich životů vstoupí Sněhurka, která je na útěku před ďábelskou Královnou, jsou ztraceni. Královna u nich Sněhurku najde a unese. Trpaslíci se musí vydat na záchrannou misi dříve, než bude pozdě. Sedm trpaslíků, v komedii plné nečekaných zvratů a velmi lechtivého humoru, jak jste je ještě nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

The_God 

všechny recenze uživatele

3* málo, plný 4* jsou moc, ale protože jsem se u tohohle filmu bavil téměř celou dobu, tak dávám ty 4*. Pokud chcete nějakou inteligentní zábavu, tak se 7 trpaslíkům vyhněte, ale pokud se chcete podívat na nějakou pěknou ptákovinu (v dobrém slova smyslu), tak vzhůru do nich. Sice jsem se nepopadal za břicho, bránice ani čelisti mě nebolely, ale sranda to byla. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která ač je z Německa není ani příliš trapná ale spíše bláznivá a chvilkama vcelku vtipná. Rozhodně já jsem se příjemně bavil. Je to tak půl na půl s vtipností, ale za shlédnutí to určitě stojí. Každý ze 7 trpaslíků příliš hereckého umu nepředvádí, ale hrají tak bláznivé role, že je to vcelku jedno. Dalo by se říct, že je to smíchanina dvou pohádek o Sněhurce a Červené Karkulce a plus k tomu Pána Prstenů i když ten do děje příliš nezasahuje, ale mě příjemně pobavil. --- Bílý Helpje nejmoudřejší z moudrých jsme 7 trpaslíků a máme problém - Jo tak ten prsten hoďte do ohně - Ale my nemáme prsten my máme Sněhurku - No tak tam hoďte tu Sněhurku. ()

Reklama

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

20.9. jsem se nechtěně uchýlila k masochistickým hrátkám a nechala se dobrovolně celých 95 minut mučit tímto skvostem německé kinematografie a protože jsem toho zřejmě neměla dost, poté jsem si pustila Blbý a ještě blbější o tom jak se potkali a můžu Vám hrdě říct, že kdybych tyhle dva filmy nepotkala já, tak by můj život nebyl o nic bohatší ani chudší, než je. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Určite sa táto magorina a primitivita dá pozrieť. Ako paródia na rozprávky to nebol zlý nápad, ktorý mal naviac, než len na ďalší úbohý pokus o znovuzrodenie žánru. Nemci sa o to určite nepostarajú. No ako rodinný film by som to určite neodporúčal. Pár dementných hlášok by rodičov s deťmi určite nepotešili. 55%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nikdy nás nedostanete! Dopekla, dostali nás.“ Asi ma nikto nemôže viniť z toho, že by som rešpektoval nemeckú kinematografiu, ale ak sa bavíme o nemeckých paródiách, svojho času som bol z MANITUOVEJ TOPÁNKY nadšený takmer na 80%. Preto som sa tešil na o päť rokov mladšiu komédiu, parodujúcu rozprávku o siedmych trpaslíkoch. Bohužiaľ, podpriemerný hysterický výsledok ma nenadchol. Jednoducho nie je vtipný (česť výnimkám - Lord of the Dance, fanfáry, „vlastný seriál“, basketbal so psom, hovorenie vtipu). ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy hajný přivolává svého ohaře, následuje záběr zachycující psa, jak proklouzává mezi dveřmi. V další scéně jsou pak dveře otevřené dokořán. (StrYke)
  • Zlou královnu si zahrála německá zpěvačka Nina Hagen, jež je matkou představitelky Sněhurky Cosmy Shivy Hagen. (Kolins)

Reklama

Reklama