Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (256)

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj napriek hodnoteniu a niektorým komentárom, ja som si film vyslovene užil. Tiež nechápem, prečo by ho rád B. Willis vymazal zo svojej hereckej histórie (aspoň tak som niekde čítal). Páči sa mi námet, je tu kopec zábavy a srandy, ani o vtipné hlášky nie je núdza a pritom si film zachováva kultivovanosť, zaujímavú dejovú linku po celý čas a pekný koniec. 80/100 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak určite je to film, u ktorého sa výborne odreagujete, je to svižný akčne-dobrodružný film s prvkami komédie, proste tento film sa Bruceovi Willisovi podaril, ale aj tak tomu máličko niečo chýba. Miestami sa človek v deji stráca, ale aj tak je to v pohode. Teraz možno už klasika, ale keď som sa na to nedávno znova pozrel, tak ma to, až na niekoľko drsňáckych hlášok, neupútalo. V dnešnej dobe už to asi nie je ono. ()

Reklama

masw 

všechny recenze uživatele

Vcelku nudný film, který sráží scénář, zpěv Willise a Aiella a hlavně komické zvukové podbarvení zvlášťe u bitky na hradě. *** za Bruceovy hlášky, scénu v sanitce na mostě a s ní spojenou (3-sekundová?) účast mé nejoblíbenější Playmate časopisu Playboy (a taky jediného důvodu mojí koupě), Playmate roku 91 Lisy (Reich) Matthews. -Bunny, quit that.-Bunny, ball-ball- I think Bunny's got today's ball-balls. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Keby ste nepochádzali z takej vplyvnej rodiny, povedal by som vám, aby ste išli doprdele. Ale z úcty k vám hovorím bozajte ma vriť“ Hudson Hawk je naprataný dobrými nápadmi, pohodovými hercami (milovník kvalitnej intelektuálskej kávy Bruce Willis, jeho parťák Aiello, krásna MacDowell) a kvalitnými gaunermi (James Coburn a jeho Čokoládové tyčinky) - a pritom je to taký veľký nepodarok! Nemôže za to originálny scenárista Steven E. de Souza. A producent Silver sa postaral o patričný rozpočet. Skôr by som konečný rozpačitý výsledok hodil na neschopného režiséra, ktorý nevedel, či nakrúca komédiu alebo triler. Ale vlastne je to fuk, dobrý film z toho už nikto spätne neurobí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ola lá, Andie MacDowell mě teda dala zabrat. Kvůli tý její nadpozemský kráse jsem si zapoměl nalít do skleničky vychlazenýho tonika a normálně jsem brčkem asi 10 minut nasával na prázdno než jsem to zjistil !!! To je fakt hrozný, co všechno dokážou ženský způsobit. Jinak Hudson Hawk je jako můj život. Nedává smysl, nemá žádný význam, ale je plný bláznivých nápadů a šílených situací, kvůli kterým ho miluju. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Štáb při natáčení procestoval mnoho zemí Evropy, kde leckdy neměl předem domluvené ubytování ani technické zázemí a mnoho jeho členů bylo podle odborových regulí placeno za nicnedělání. (Coldrex)
  • S rozpočtem 65 milionů amerických dolarů a výdělkem jen 17 milionů byl snímek ve své době označená za největší filmový propadák v dějinách. (vimanzen)
  • Pôvodným kameramanom na projekte bol Jost Vacante. Kvôli chybám v natáčaní však opustil projekt a bol nahradený Dantem Spinottim. (misterz)

Reklama

Reklama