Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudson Hawk (Bruce Willis), jeden z největších zlodějů na světě, je po deseti letech propuštěn z vězení, kam nemá v plánu se vracet. Jeho život v ústraní však naruší šílení manželé Mayflowerovi, kteří mu začnou vyhrožovat zabitím jeho nejlepšího kamaráda Tommyho (Danny Aiello), pokud pro ně neukradne tři artefakty vytvořené Leonardem Da Vincim. Hawk nemá potuchy o tom, že význam těchto děl zdaleka přesahuje jejich historickou hodnotu, ani netuší, co si počít s krásnou a tajemnou Annou Baragliovou (Andie MacDowellová), která se vydává za jeptišku a může pracovat pro CIA, Vatikán, nebo Mayflowerovy. Nakonec je na Hudsonu Hawkovi, aby překazil ďábelský plán Mayflowerových, udržel Tonnyho mimo nebezpečí, užil si pár hezkých chvilek s Annou a možná dokonce zachránil celý svět. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak určite je to film, u ktorého sa výborne odreagujete, je to svižný akčne-dobrodružný film s prvkami komédie, proste tento film sa Bruceovi Willisovi podaril, ale aj tak tomu máličko niečo chýba. Miestami sa človek v deji stráca, ale aj tak je to v pohode. Teraz možno už klasika, ale keď som sa na to nedávno znova pozrel, tak ma to, až na niekoľko drsňáckych hlášok, neupútalo. V dnešnej dobe už to asi nie je ono. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Vyloupení aukční síně - moc pěkné. Vyloupení Vatikánu - moc pěkné.Humor někdy až moc praštěný. Vše by šlo až do chvíle,kdy se objeví Mayflowerovi (kombinace trapnosti a úchylnosti se špetkou debility) a agenti MtvIA (hodně nepovedená parodie na CIA). Největším zklamáním byl pro mě James Coburn, kterého jsem měl moc rád a dost dobře jsem nepochopil, proč vzal zrovna tuhle roli. ()

Reklama

stration 

všechny recenze uživatele

Ten film je taková kravina, až je občas zábavnej. Svýho času to byl můj nejoblíbenější - zbalil jsem u něho spolužačku. Dokonce jsem dva roky nosil v uchu čtyři zlatý kroužky z medaile a předstíral, že jsou pravý. A taky od té doby piju kapučíno. A že se na to už dneska dá těžko dívat a že to byl jeden z největších propadáků své doby, na to kašlu. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nedá část paměti vymazat, podobně jako třeba část harddisku. Tenhle film by byl mezi prvními adepty na vymazání, protože si opravdu vroucně přeji zapomenout, že jsem to kdy viděl. A zároveň bych si následně paměť zablokoval proti ukládání podobných nepotřebných dat, neboť to přesně Hudson Hawk je. Nepotřebná data. Andie MacDowell skoro miluju, ale když jsem ji tady viděl, respektive slyšel pištět jako delfína, chtěl jsem vzít harpunu a ačkoliv ji mám rád (a delfíny taky), nemilosrdně jí proklát srdce. A stejné choutky jsem měl i s ostatními "herci". Ani Bruce Willis by neušel. Ta hvězdička je jen za scénku s Monou Lisou. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

U sledování Hudson Hawk jsem měl stejné pocity, jaké mívám při snaze zabrzdit na lyžích uprostřed ledové plotny. To člověk hraní jako o závod, řve na celé údolí, zatíná svaly, o kterých do té doby neměl páru, a když samým vyčerpáním dosedne na prdel a zarazí se o strom na kraji lesa, ohlídne se zpátky nad sebe, uzří svoje kamarády jak se mu z hřebene ďábelsky řechtají, a z posledních sil na ně zařve: "jeďte po modrý, volové!" ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Štáb při natáčení procestoval mnoho zemí Evropy, kde leckdy neměl předem domluvené ubytování ani technické zázemí a mnoho jeho členů bylo podle odborových regulí placeno za nicnedělání. (Coldrex)
  • Známý kritik Peter Travers napsal, že se při sledování filmu „chce divákovi křičet na herce a prosit je, aby přestali”. (Coldrex)
  • Pôvodným kameramanom na projekte bol Jost Vacante. Kvôli chybám v natáčaní však opustil projekt a bol nahradený Dantem Spinottim. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno