Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Recenze (253)

BlueZero 

všechny recenze uživatele

Naozaj milá komédia so skvelými hereckými výkonmi hlavných predstavitelov Dennisa Quaida, Tophera Grace-ho a Scarlett Johansson. Za zmienku ešste stojí jedinečná hudba. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Zacatek filmu ma jiskru, kdyz Dan (Dennis Quaid) zjisti, ze je zbaven reditelske funkce o 25 let mladsim snazilkem Cartrem (vynikajici Topher Grace). Coz znamena, ze bude muset ambiciozniho mladika poslouchat a prekousnout nejednu malickost. Nasleduje navazani netradicniho pratelstvi, ktere je provazeno Cartrovou aferkou s Danovou dcerou a samozrejme komickymi momenty. V postupnem posouvanim se v deji nachazi prilis rychle dospeli Carter, ktery trpi osamelosti po nedavnem rozvodu v zivote i neco jineho nez jenom praci a zase praci. Kazdy by se mel na chvili v tomto rychle padicim kolobehu zivota zastavit, podivat se kolem sebe a urcit si, co je na prvnim miste cili prednejsi a co je naopak mene dulezite. Nejhorsi je zustat sam a bohuzel penize budou vzdy hrat predni roli, dokud nekdo nevymysli neco lepsiho. 80% ()

vorenus 

všechny recenze uživatele

Dobrý scénář a skvělá režie a to vše od jednoho člověka.Je vidět, že Paul Weitz věděl přesně co dělá.A výsledek filmu stojí za to.Opravdu jsem byl moooc překvapen.A když plátno doslova osvítí Scarlett, tak není co dodat.Snad jen, že to se prostě musí vidět. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

S tímto filmem mám prostě problém. Na jedné straně ho stašně sráží hned několik věcí... pro mě nepřesvědčivý herecké výkony především Tophera Graceho a dost slaboučký scénář, na druhou stranu se tu najde spousta příjemných míst, především závěr filmu je pro mě opravdu milým překvapením... Podruhé bych se na film už asi nepodíval, mladý úspěšný chlapec, který je asi fakt žralok ve svém oboru, když musí propouštět lidi jednoho za druhým... možná to je tím, že místo práce pořád čučí do blba a myslí na Scarlett(což se mu ale vůbec nedivím)... to mě fakt nebere. Jinak Quaid je OK, Scarlett je nejlepší, ta by ani hrát nemusela, na tu se stačí jenom dívat...;-) Po brilantním kousku Jak na věc jsem čekal od tohoto filmu přece jen více, celkově z něj mám hodně smíšené pocity a nebýt zmiňovaného závěru a Scarlett, bylo by to možná ještě horší... (pro zajímavost, ve filmu mají asi po minutě herecké výstupy Philip B. Hall a pan Linderman z Heroes...) ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Ach jo, staré dobré hodnoty. A jejich eroze resp. vzpomínky na to, co možná nikdy nebylo. Od počátku je jasné, že jste se ocitli v dobré společnosti INDEED. Scarlett Johansson je vítáná vždy [v zeleném svetříku upnutém přes prsa dvojnásob], Denis Quaid svými zlověstnými úsměvy upomene Jacka Nicholsona [což považuji za šťastné] a příjemě překvapuje woodyovsky roztržitý Topher Grace, který se mihnul mým domácím plátnem celkem nevýrazně jako "doktor" z Predátorů. Krátkým výstupem plném manažersky dutých keců mne po hrůze s Kočičími lidmi mne ohledně vývoje své kariéry uklidnil Malcolm McDowell. Weitz, známý jako režisér vkusných amerických komedií, nevybočuje ze svého standardu. Umírněný mix legrace, satiry, morality a romantiky svým úhledným poselstvím o nezbytnosti mezigeneračního kontaktu, důležitosti rodiny a korporátních mrdkách trochu dráždí divácký cynismus, ale dávka "zdravého rozumu" a vlna optimismu, kterou přes Vás Weitz těch 106 minut převaluje, aniž by sahal k inteligenci urážejícím trikům a neprokládal nutná klišé anarchistickými momenty, jsou velmi osvěžující. U mainstreamové komedie taktéž překvapuje občasné nutkání se věru hlasitě smát. Dan (Dennis Quaid) na svou dceru a svého 26-letého šéfa, kteří hrají v garáži fotbálek: There you are. You kids ready to come in for dinner? Ha ha ha ha ha. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

ano, zase jednou americký film který nepostrádá vkusný vtip.Jeden z mála.Quald tradičně dobrý a grace mě překvapil svou civilností.V době natáčení mu bylo asi 26 let a odvedl docela dobrý výkon.Zbytek těm dvěma dělal jen křoví..Opravdu dobrý film ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

V celku dospelý, civilný a realistický film o kariére, dospievaní, láske... oceňujem na ňom to, že nerobí z diváka hlupáka.. Herecké výkony sú solídne aj so zlatučkou Scarlett.. bohužiaľ však po čase vyšumí do stratena a asi ťažko sa k nemu niekedy vrátim.. a to je dôvod prečo iba silnejšie 3*. Chýba tomu väčšia hĺbka a emócie.. ()

thierry_14 

všechny recenze uživatele

Jakkoli romantická komedie není zrovna můj nej žánr, tak se občas člověku prostě zadaří, narazí na příjemný filmeček, od kterýho moc nečekal a nakonec má po jeho zhlídnutí strašně krásný pocit a zážitek. Výborný herecký výkony, překrásná Scarlett a hudba + pro podobný film nečekaný závěr dělají z tohohle filmu výbornou podívanou, kterou můžu osobně doporučit :) ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Byly by to lepší tři, kdyby tam zas nebyla ta neumětelkyně, škaredá Scarlett Johanson. Ta nikdy neuměla hrát a nikdy umět nebude, navíc má tak vychlastaný hlas, že......asi objiždí půlku Hollywoodu jinak to není možné. Jinak je to docela solidní snímek, sice žádná akce a nic moc emoce, ale dalo se na to koukat, teda kromě scén se škaredou pizdou, které nevěřím ani nos mezi očima. Butulox zřejmě RULEZ. Dennis Quaid zahrál dobře, role mu dost sedla. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

60% ... Vůbec ne tak špatné, jak jsem čekala. Žádné křečovitě fekální vtipy, žádné přehrávající vedlejší charaktery. Ovšem taky nijak originální námět a zpracování ničím nevybočuje. Lepší průměr. Jen mě iritoval způsob, jakým Scarlett (ne)artikuluje - působí to, že je jí všechno jedno, jako by byla děsně líná se zapojit. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Přes netradičně klidné a i vcelku chytré (respektive spíš ne-hloupé) pojetí této americké komedie, nedokáže In Good Company vyjet z klasických žánrových kolejí. Jistě se ale jedná o jeden z nejkvalitnějších filmů určených pro nedělní odpoledne, které naše komerční televize vysílají. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Jak už tady bylo řečeno, na "americké poměry" velmi slušný fim. Je to taková ta komedie, kde vidíte počátek něčeho, co graduje a pak se ustálí do patrného konce, aniž by musel vypuknout Happy End, nebo naopak nějaký tragi- konec.Je to příjemná komedie s prvky dramatu, v reálné uskutečněnosti. ()

kymberelyJ 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký film neskončil happyendem.Příběh se mi líbil, jednak vystihuje problémy businessmana, poměry na pracovišti. Dále také chování 18leté holky je úplně přesné. Tento film je ze života a to se mi na něm líbí.... ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo pouze o drama na téma mladých manažerů přicházejících do společností, aby bezcitně a bezohledně k původním zaměstnancům převzali vedení firmy, byl by film téměř dokonalý. Zkušenosti jdou stranou, vítězí progresivita, výsledky a mládí. Jenže tohle téma je zde pouze jakýmsi podkresem k rádoby romantické komedie, u které jsem se zasmál jednou, možná dvakrát. Dokonce si nejsem jistý, zda-li jsem In Good Company již někdy v minulosti neviděl - do paměti se vám totiž ničím nevryje. Scarlett Johansson je zde ještě mladičká, nedostává příliš prostoru, Dennis Quaid nepřekvapí ani neurazí, ostatně jako vždy. Ač jsou v něm náznaky velkých myšlenej, jde o velmi průměrný film pro nenáročné sobotní odpoledne. (60 %) ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Není to ani komedie, není to ani romntický film, tak co to vlastně je? V podstatě jen pohled do problémů běžných američanů, kteří nejvíc ze všeho nechtějí přijít o práci. Neni to zrovna nudnej film, herci jsou dobří, ale po pravdě řečeno je to film na téma, který je mi celkem ukradený. Zasloužilo by si to 2 hvězdy, ale co.. ()

ALE5EK 

všechny recenze uživatele

Oko se pokochalo nad hereckými výkony a nad líbeznou tváří Scarlett Johansson. Ouška zase potěšil překrásný soundtrack. Avšak nejen díky těmto věcem si mě film získal. Hlavní byl příběh, který vypraví o tom, jak životní úspěch může být pomíjivý. A to ať už ho každý vidí v čemkoliv. ()

marttaN 

všechny recenze uživatele

Snad po prvé tomuhle žánru dávám 5*, tenhle film mě naprosto dostal, oni už i amíci umí natočit něco co není předvídatelné (zvláště u romantických komedii), prostě jsem se mooc dobře bavil. ()

Reklama

Reklama