Reklama

Reklama

Herkules a ztracené království

(TV film)
  • Nový Zéland Hercules and the Lost Kingdom (více)

Obsahy(1)

V dávných dobách si bohové pohrávali s lidmi jako s loutkami. Herkules, provázen krásnou Deianeirou, se vydává zachránit Tróju. Bohyně Héra však nemanželskému synovi svého muže Dia nepřeje a straží na něj četné úklady… (oficiální text distributora)

Recenze (41)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené pokračování, kterému nechybí napětí, humor a pořádná dávka akce! Hercules je zde, aby zachránil bájnou Troju. Film je velmi slušným pokračováním a těm kterým se líbil první díl tak se určitě pustí i do pokračování. Které se mi líbilo mnohem více než první díl. Ovšem ta část kdy Hercula spolkne obří mořský had je heroická dodnes :) ( 80 procent ) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

(„Kde to sme? Môj osud sa tu nenaplňuje.“) ___ Po výborných Amazonkách sa toto vezie už na úplne inej, čisto seriálovej vlne. A teda žiadne myšlienky či zložitosti! Nádherné exteriéry, sympatický predstaviteľ, zábavná výprava, uletený a anarchistický humor a vzťah ku gréckej mytológií = totálna neúcta a účelové využívanie... a dobrodružstvo, ktoré v detstve stačilo... Ku gréckej mytológií má tento Herkules asi taký vzťah ako 300 k ich histórií. ()

Reklama

Israha 

všechny recenze uživatele

Seriálový Herkules je pro mě klasikou z dětství, a i dnes, po víc než dvaceti letech, mě baví svým svérázným, nadsazeným, až na hraně parodie se pohybujícím přístupem k řecké mytologii. Na ploše celovečerního filmu to ale funguje podstatně hůř. Jako což o to, Sorbovy suché hlášky, srandovně natočené souboje a na TV produkci výborné trikové sekvence (tedy to, co dělá Herkula zábavným) tu jsou, ale natažení víceméně obyčejné zápletky pro jeden díl seriálu na dvojnásobnou dobu s sebou přináší až příliš mnoho hluchých kecacích pasáží a celková levnost zpracování je o to více vidět. A to si ještě vzdáleně vzpomínám, že Ztracené království patřilo v rámci těch pěti filmů s Herkulem mezi ty lepší... ()

str0001 

všechny recenze uživatele

Jako ostatní jsem v dětství Herkula miloval. Jako dítě se o Antice moc nedozvíte a Herkules vás s tímto světem ve zjednodušené podobě seznámí. I s odstupem času musím přiznat, že je zde Kevin Sorbo výborný. Na kvalitě filmu rozhodně přidá i Anthony Quinn, jehož je to rozhodně slabší role, než jsme zvyklí. Celkový dojem je však bohužel s odstupem času spíš průměrný. Rozhodně je však příjemné zavzpomínat na dětství a Film si pustit. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Keď som bol ešte malý videl som to prvy raz a odvtedy som na to nezabudol. Dnes som si to po 9 rokov zohnal a bol som velmi prekvapený pretože po takom dlhom čase sa mi to páčilo. V tomto prvom dieli narazíme na obra a velkého morského hada a samozrejme na princeznu Dianeiru poznáme ju zo seriálu Xena ktorá je velmi božská a najviac tu máme aj boha Zeusa. Na televízne pomery je to celkom slušné a Herkules je vždy ako sa patrí 80 percent. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama