Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Do komedie to ma celkem daleko, bouzel :(. Jedinymi svetlymi misty celeho filmu je muzika a Ashtonuv pevecky vyjev skoro na konci filmu...jinak se film placa jak velryba na melcine a nic dobreho pro nej z toho nekouka...skoda, potencial na to mel (a nutno rici, ze tento potencial nezabili herci!! nybrz scenariste) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jemně humorné, příjemně zahrané, atypicky napsané. Určitě nikomu nechybí fekální úlety z posledních let, takže uvítá tuhle standardní vztahovou romanci. Sice propírá klasická klišé, ale tvůrci nám k tomu nabízejí originální prvky, které natolik sedí ústřední (hlavně v jejím případě nesmírně přirozené) dvojici Amanda Peet - Ashton Kutcher. Právě oni dva dodávají celému filmu vnitřní půvab: zažitá pravidla žánru vyznívají díky nim zcela jinak (citovému vývoji v rozmezí sedmi let by moc lidí asi jinak neuvěřilo) a u množství situací (samozřejmě výjimky se najdou) zůstává příjemná věrohodnost. Hodnocení navíc pomáhá i vydařený soundtrack (Aqualung, Jet, Groove Armada, Anna Nalick…). ()

Reklama

andalin 

všechny recenze uživatele

Pojďme si to říct narovinu - kdyby byli do hlavních rolí obsazení jiní herci, nemělo by to takové charisma. Škoda druhé půlky filmu, která je sladší a hlavně "americky" předvídatelná - za to ubírám hvězdu. Jinak se mě ale film dotknul a ráda se na něj zase někdy znovu podívám. Roadtripová část byla nej. A taky oběd v čínské restauraci. Jo a samozřejmě Bon Jovi. Hm, musím o tomhle filmu minimálně týden říkat každému, s kým přijdu do styku. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Z herců jsem znal pouze Kutchera a trošku Peet (z Můj soused zabiják), kterého nemám rád. => nečekal jsem vůbec nic, ale nakonec to bylo příjemné překvapení. Kutcher zde do té role prostě seděl a Amanda Peet tu taky zahrála kvalitně a navíc sama o sobě dokázala rozzářit několik scén. Scénář, kdy v průběhu 6 let potkáte v Americe hned několikrt ttutéž osobu/vyvolenou/vyvoleného mezi tím se spolu párkrát vyspíte, aby nastal happy end a začaly jste spolu chodit, mi moc neseděl, ale zase to zpracování nebylo špatné... Kdyby měl film kratší stopáž a odpadlo pár scén, tak bych dal 4z5, ale skoro 2 hodiny jsou na tento film příliš. => 3z5 ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Och, tak tohle jsem nečekala. Myslela jsem si, že to bude jedna z dalších romantických komedií s blbým ovšem pohledným Kutcherem, ale ono se z toho vyklubal docela hodně zajímavý film. Amanda a Ashton mi k sobě krásně jako pár sedli, oba předvedli slušné herecké výkony. Co mě na tomto filmu ale mile potěšilo bylo to vcelku netradiční časové posouvání. Film začíná nejprve před 7 lety a pak se postupně dostáváme k současnosti. Líbilo se mi, jak oba byli pokaždé jiní, víc rozumnější, prozkoušeni životem, ale přesto mezi nimi stále zůstávala ta jiskra. No myslím si, že na romantiku vysílanou v 8 večer je to hodně dobré:) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)
  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)

Reklama

Reklama