Reklama

Reklama

Trailer Park Boys

(seriál)
Kanada, (2001–2018), 43 h 32 min (Minutáž: 22–32 min)

Tvůrci:

Mike Clattenburg

Hrají:

John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith, Elliot Page, Amy Kerr, Sarah Dunsworth, Shauna MacDonald, Shelley Thompson, Jeremy Akerman, Cory Bowles (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(105)

Sledujte od alkoholu se odvíjející trampoty tří dlouholetých kamarádů a nenapravitelných delikventů, kteří své podvodné aktivity provádějí z autokempu v Novém Skotsku. (Netflix)

Recenze uživatele Blazkowicz k tomuto seriálu (13)

Trailer Park Boys (2001) 

Na něco takového bych sám nenarazil, ale mám bezva kámoše, který o podobných věcech něco ví. Takže dík Josef. Nejlepší shrnutí celého seriálu by bylo něco jako "každodenní život tří retardů, kteří chtějí zbohatnou čímkoliv a někdo jim do toho pořád hází vidle". Nic lepšího mě nanapadá, pro lepší představu se to musí vidět. Ale teď problém celého seriálu a proč to nedosáhne výš. Táhne se to každou sérií, která se skládá ze tří typů dílů. Prvním je díl, který je od začátku nudný, nic se tam neděje anebo mi prostě humorově nesedl. Druhý typem je díl, který má sem a tam nějakou vtipnou hlášku nebo situaci. Posledním typem je díl napěchovaný od začátku do konce všemožnými hláškami a absurdními věcmi, prostě směju se pořád. No a každá série operuje s těmito typy dílů, kdy je vzájemný poměr různý a to potom vytváří výsledné hodnocení. Celkový poměr je řekl bych u všech tak jedna ku jedné, což je dobré, ale ne dost dobré. Slabých dílů je prostě pořád hrozně moc. Někdy jich je v sérii víc, jindy míň, ale celková kvalita prostě není konzistentní. Po absolutně skvělém dílu může přijít dlouhá řada nudy nebo obráceně. Délka dílů je v pohodě, ale celkový počet deseti dílů v sérii už je (hlavně od roku 2014) až moc. Šest by byl ideál. Asi to není seriál pro každého, ale o tom to je. Neskutečné postavy, neskutečné hlášky, které už po shlédnutí nikdo nevymaže z mé paměti. RIP John Dunsworth. 4+* ()

Season 1 (2001) (S01) 

Rozjezd docela rozpačitý. Vzhledem k tak krátké délce dílů, by každý měl být napěchovaný vším možným, ale to se tady jaksi neděje. Většinou je to plné blbého tlachání a dost nudných situací. Jestli na tom bude stejně i další série, tak adiós. 3+* ()

Season 2 (2002) (S02) 

Po prvních dvou dílech jsem to chtěl ukončit, ale pak se kvalita série zlepšila. Měli by tomu dát v další sérii trochu zahulit, protože začátek slabý, ale konec výborný. "Sam said he'll give us some homemade hotdogs if we put these signs up." "Well I'm gonna give you some homemade fuck-offs right now." 4-* ()

Season 3 (2003) (S03) 

Série se tentokrát zase rozjížděla o něco pomaleji než ta předchozí. První díly byly o ničem, ale poslední byly zase o kus ujetější a tím pádem zábavnější. 4* ()

Season 4 (2004) (S04) 

Zatím nejlepší, ale už mi to přišlo trochu překombinované a hlavně ty dva závěrečné díly. 4+* ()

Season 5 (2005) (S05) 

Posledně mi přišlo, že už nevěděli co s penězma, tak vymýšleli kraviny a ve výsledku to bylo někdy az moc přitažené za vlasy. Tady je to mnohem střídmější. Takový návrat ke kořenům. 4+* ()

Season 6 (2006) (S06) 

Trochu slabší než předchozí série. Pořád to samé dokola. Všechny možné kombinace už snad byly vyčerpány. Šest dílů tak akorát. 4* ()

Season 7 (2007) (S07) 

O této sérii úplně nevím, co si mám myslet. Přechod na HD tomu určitě prospěl, ale ta práce s kamerou je jakási jiná. Už to nepůsobí tak, že to točí dokumentárně nebo nevím jak to popsat. Je tam spousta záběrů, kdy se očividně štáb nemůže vlézt do kamionu, auta nebo domu, ale přesto je tam točí. Asi to v předchozích sériích bylo taky, ale tady mě to děsně bilo do očí. Co se obsahu dílů týče, tak je to dost odfláknutá recyklace. Jen jeden nebo dva díly byly dobré. Zbytek nudný a ještě k tomu jich bylo deset. Kvalitativně určitě nejhorší. K tomu se tam přidaly další nesmyslné postavy. Phil a jeho báchor už tam byl od minule, ale ten jediný mi nevadí. 3* ()

Season 8 (2014) (S08) 

Na návrat po sedmi letech to není špatné. Přiznejme si, že lepší už to nebude. Jak moc chybí Clattenburg těžko říct a i přes dobré výkony všech zúčastněných, to nejlepší už mají za sebou. Teď už jde jen o to, jak moc bude každá další série upadat, protože vymýšlet nové a hlavně vtipné věci, donekonečna nejde. 4-* ()

Season 9 (2015) (S09) 

Nepsal jsem to posledně? I když Colonel Dancer je solidní nová postava, tak sám to nevytrhne. Celkový děj celé této série je prostě velká blbost. Lahey je tady úplně nulový, Randy musí pořád ukazovat péro aby se objevil aspoň na chvíli a ostatní postavy dělají takové nesmysly, že jsem se teda moc nebavil. 3-* ()

Season 10 (2016) (S10) 

Opatrnost byla od poslední série na místě, ale velké překvapení. První to špatné. Souhlas s Vítečkem, že Snoop Dogg nic moc. Je mi ukradený, navíc tam dělal tužku, takže zbytečnost. A gang Barb taky slabota. Dále pokračuje hodně upozaděný Lahey. Kdo to absolutně válcoval byl J-Roc. Za celou dobu sledování jsem mu nemohl přijít na chuť, až tady. Neskutečné hlášky. Škoda, že po skvělých prvních pěti dílech, to ve zbytku už nebylo tak dobré. "All right. I'll fucking drive you guys, but I'm not coming in!. That's what your old man used to say!" "Under a minute! Under a minute? That's what your mom used to say!" "Fuck my tits with a fucking rainbow! That's what your mama said!" 4-* ()

Season 11 (2017) (S11) 

Začátek zase maximálně průměrný. Od poloviny pořádný nářez. Jakmile liqour captain Lahey opět načuchne k chlastu, jsou to staří dobří TPB. Odešla většina vedlejších postav a na ty ostatní už není takový důraz. Jen pěkně nasraný Ricky ("Can you fuck off and lick my balls? Can you fucking do that? Sir, that's not in my job description. Well, fucking put it in your job description, you little dick."), Shitulian, Bubbles, neskutečný Lahey a Randy. "Julian: We've got a bogey incoming at us. Ricky: What? Is it the fucking cops? Lahey: (Tuneless singing). Julian: No, it's Lahey. (Gunshots)." "Julian, do you know what a shit bubble is? Now, Julian, a normal bubble, when you put it in the water, kind of rises to the top, but a shit bubble, Julian... a shit bubble sinks right to the goddamn bottom." 4* ()

Season 12 (2018) (S12) 

Taková série vcelku o ničem. Klidně to mohli ukončit filmem nebo nějakým dvoudílem a stačilo by. Tady je to zase dlouhé deset dílů, bez větších překvapení, každý už hraje jen na jistotu. Není to vyloženě špatné, ale kratší/zábavnější to být mohlo. 3+* ()

Reklama

Reklama