Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdybyste se náhodou chtěli zeptat, proč začínám od konce a vracím se na začátek, důvod je prostý. Svoje dětství jsem pochopila, až když jsem dospěla. Bylo jako nedokončená skládačka." Tak Astrid začíná svoje vypravování. Jako dvanáctiletá žije v Kalifornii se svou matkou, krásnou umělkyní Ingrid. Ta své krásy využívá k tomu, aby manipulovala s muži. Jednoho dne ale poruší zásady a bezhlavě se zamiluje do Barryho, který ji podvádí na každém kroku a nakonec opustí. Vášnivá a zlomená Ingrid se mu pomstí a zavraždí ho jedem z bílého oleandru. Je odsouzena za vraždu prvního stupně na 35 let ve věznici s maximální ochranou. Dcera Astrid je pak přesunována z jedné opatrovnické rodiny do druhé... - See more at: http://www.filmplus.cz/program/datum/2015.11.2015.11.29/18614#sthash.scldyW0F.dpuf (Film+)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Mám pocit - v dobrém slova smyslu - že režisér využil příběhu knihy od Janet Fitch (nečetl jsem) - aby se mohl kamerou popásat na hezké mladé dívce.
Jediný vývoj, který tam člověk mohl zaznamenat byl, že Astrid si sama nakonec vybere aktivně pěstounku a nalezne dobrý vkus, protože vše to růžovoučké roztomilé bylo tak kýčové, že jsem nechápal, jak může pořád mluvit o tom, že se cítí jako umělkyně a přitom žít v takových kýčových rodinách a prostředí. Mimochodem  máma Astrid -  Michelle Pfeiffer má rozhodně blíž k barbíně než k umělkyni.
Podle toho byla podle mě i hudba - slaká jak cumel a hodně často se vyskytující v amerických filmech jistého typu

Vilandra

Vilandra (hodnocení, recenze)

Nebyl to tak silný zážitek jak jsem čekala ... asi proto, že jsem četla první knihu. A v té je všechno a ještě víc. Herečky skvělé! ...

Aknah

Aknah (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelný film se silnou dávkou emocí, já ho viděla několikrát a pořád mě to baví a je to hrozně hezky udělaný, jako tenhle film mě fakt ohromil, překvapil, co se týče hlavní hrdinky, prostě paráda !

Bbbulanek

Bbbulanek (hodnocení, recenze)

Něco neskutečnýho. Všechny scény jsou tak silný, že se na to nedá nic říct. Opravdu něco dost depresivního, na co se nemůžete dívat před spaním, protože zaručeně neusnete.

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Slušná romance. Ale nebýt skvělých hereckých výkonů (Pfeifferové stačí hrát očima a výrazem tváře; Lohmanové jsem kupodivu věřil skoro všecko; Zellwegerová taky jako velmi uvěřitelná pipinka-dobračka...), tak by to byl jenom slabší průměr. Slušnej soundtrack (Safe+Sound od Sheryl Crowe). Už jsem sobotní odpoledne zabil mnoha horšíma filmama. Tenhle má aspoň zajímavej námět, o kterým se dá chvíli přemýšlet.

maryleu

maryleu (hodnocení, recenze)

Tenhle film se mi moc líbil a moc mě zaujal a ikdyž sem se na něj koukala už po druhý ,vnímala sem ho se stejným zájmem jako poprvé... Skvele... pocitove vyborne... a Hudba uzasna!

Ami

Ami (hodnocení, recenze)

Krásný film, jeden z mála dnešních filmů který na vás zapůsobí na tolik že nad ním přemýšlíte víc než hodinu. Trochu šílený přívěh Astrid která putuje z jedné pěstoucké rodiny do druhé, zatím co její matka Ingrid je ve vězení za zabití svého přítele...co k tomu dodat? To se prostě musí vidět!

Reklama

Reklama