Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Jendus 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct... V první řadě je třeba si uvědomit, pro jakou cílovou skupinu asi byl film natáčen. V tomto případě se jedná o děti, kterým se pravděpodobně líbí svět hrdinů se zábavnými schopnostmi. A to já už nějakou dobu nejsem... Proto těžko hodnotit a myslim, že ani nemůže být adekvátní kritizovat tady cosi jako scénář, přihlouplé postavy, nelogičnosti atd... Z tohoto všeho mi na rozum vyplývají 3*, ptž před takovými 15 roky bych si to určitě vychvaloval a vžíval se do strastí rodiny Nezdolných :D. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Škola superhrdinů je neskutečná vykrádačka téměř všech (nejen) komiksových filmů,od X-menů,přes Úžasňákovi až k Fantastické čtyřce.A právě k té má kvalitativně asi nejblíž,ovšem výhoda tohoto filmu je,že jsem od něj nic moc nečekal.A dostal jsem solidně zábavnou výplňovku s fajn obsazením a moc pěknými mladými herečkami.Ovšem námět celého filmu je docela solidně nosný,takže mě docela mrzí,že z něj producenti udělali levnou taškařici (triky jsou PŘÍŠERNÉ).Tohle téma mohlo bez problému utáhnout nákladný blockbuster a docela rád bych viděl aspoň vážnější pokračování.Toho se ale těžko dočkám,takže nezbývá než konstatovat,že jsem se u filmu obstojně bavil,utekl rychle a za pár dní zapomenu,že jsem něco takového vůbec viděl.Což nakonec není nijak špatné skóre. 55 % ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je to už pekných pár rokov, čo som ukončil štúdium na strednej škole. Ale i tak mi občas nejaký ten americký high school movie príde vhod. Zvlášť, keď sa jedná o komediálne ladený sci-fi snímok akým je "Sky High". Naviac silne říznutý štýlom starých filmov o komixových hrdinoch. Povedal by som, že to celé malo jemný retro feeling s využitím najnovších filmových trikov. Naozaj som sa pri tom výborne pobavil. *** ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

To byl ale příběh... syn dvou nejlepších superhrdinů je otloukánek a kamarádí se s ,,hrdiny,, kteří se tak maximálně umí proměnit ve sliz, ale co se nestane? On má superschopnost a ne jednu! Rázem to není ousider, ale vážený člen školy a začíná se o něj zajímat jeho vysněné děvče... to se pak nečekaně stane jeho hlavní sokyní do toho přidejme nějaký ten nosánek nahoru (a opomíjení přátel) posléze rychlí návrat k zásadám a kamarádům nějaký ten happy end a máme Školu superhrdinů... Prostě obyčejná americká teen komedie s nic moc herci zasazená do školy pro superhrdiny víc nic po stránce snénáře.. ovšem v nejedné scénce jsme se bavil + jsem čekal co předvede postava ohnivého superhrdiiny i to mne drželo u obrazovky.. Dávám 3z5 je to průměr mohlo to být mnohem lepší, ale také mnohem horší... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Chytrá, inteligentní, střídmá a jemná parodie, kde se hlavní postavy konečně zas jednou nechovají jako pitomci, nerdové nebo lůzři od pohledu, kde sice mohlo být víc děje, ale ani tak film nenudí. Některé scény jsou dokonalé (jak se dostat ke kámošovi na střechu skrze uschlý strom), jedna vyloženě paroduje Carrie, a je vidět, že tvůrci mají svět superhrdinů v malíčku. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Pro Danielle Panabaker to byl první v kině uváděný film, ve kterém si zahrála. (HappySmile)
  • Herečky Lynda Carter (ředitelka) a Cloris Leachma (sestřička) si spolu kdysi zahrály v seriálu o superhrdince Wonder Woman. Lynda hrála Wonder Woman a Cloris její matku královnu Hippolytu. (HappySmile)
  • Kurt Russel nosí oblek s chladícím zařízením - trubkou, kde cirkuluje ledová voda. Pro Kelly Preston byl na nošení příliš těžký. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama