Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ferrell je tu titulován jako: žalostný idiot, blázen, debil, strašlivý úchyl, dement.. Lidi, to snad nemyslíte vážně, takhle jej šetřit.. Jistě, vždy záleží na úhlu pohledu a u podobných druhů komedií se občas může stát, že vtip tak dlouho stoupá do kopce trapnosti, až náhle překoná vrchol a sviští do údolí kultovní geniality, ale Noc v Roxbury není v mých očích tím případem. Přitom si diskofilní šampónství tolik zasloužilo dostat do těla, ale dát víc, než dvě hvězdy, měl bych pocit, že mi na hlavu kdysi spadl stroboskop.. Richard Grieco je americký Sagvan! ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Will Ferell je rozhodně naprostý retard, mongol, žalostný idiot, debil, trapák, slizoun a ubohé hovado. A proto ho mám rád. A tahle komedie je téměř genitální! Kdo by nevzpomněl, jak jako lůzr obrážel ve čtrnácti vesnické diskotéky na fichtlu, jako správný drsňák preferoval Landu a Ace of Base, protančil nejedny střevíce od babičky, sáhl slečně Žofii vzadu za hospodou na kundu, dostal přes obličej od automechanika Roberta, poprvé se ožral do mrtva magickým okem a poblil se do mušle. Ach to mládí. Položme si otázku, proč je, kurva, tenhle film v modrých? Odpověď je překvapivě jednoduchá: Rozhodně ho lze považovat za urážku yntelektu všech upjatých filmových fanánků z místní růžové lobby, zpod jejichž elastického tílka vyčuhuje cedulka se značkou HOMO. A to i přesto, že tam konečně někdo někomu sahá na zadek. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení některých uživatelů, stejně jakožto nechápu hodnocení v globálu. Night at the Roxbury je zkrátka naprosto PERFEKTNÍ podívána, s EXTRÉMNĚ nabušeným soundtrackem, a dvěma TOTÁLNIMI machry v hlavních rolích. Plný počet! ***WHAT IS LOVE?! BABY DON'T HURT ME, DON'T HURT ME, NO MORE!*** ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najlepšia bola úvodná pesnička Haddaway - What Is Love. A vlastne aj tie ďalšie vypaľovačky 90. rokov - Ace of Base, No Mercy atď. Ale od toho momentu hviezdy už len uberáme, ale že normálne v sekundách. Dvaja retardi sa snažia byť niečo ako blbí a blbší, ale ono im to nejak nejde. Nejde im tá základná úloha, a to pobaviť. Aspoň ale vidím, na čom si Will Ferrell rozbiehal kariéru. Je neuveriteľné, že sa chytil. V tomto filme ho totiž musíte porovnať s Jimom Carreym a ten rozdiel je priepastný. Za výborný soudntrack, na ktorý vám ale bude stačiť YouTube, dám jednu zbytočnú hviezdu. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je pecka! No tak je tu spousta trapnejch blbejch fórků, a co? Je to hlavně úsměvná pohádka o naplnění snů dvou bráchů podbarvená geniální hudbou, na které jsem in 90s vyrůstal. A to jejich rytmický pokyvování hlavou nezestárne snad nikdy - je to jeden z nejimitovanějších filmových pohybů vůbec. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)
  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama