Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelný námět, strašné jeho provedení a zívačkový závěr, který nemůže vyrušit z klidu průměrného diváka amerických komedií, avšak zarputilé detektory kvalitních komedií pěkně (s prominutím) nasere. I kdybych si dokázal odmyslet historickou nevěrnost a dialogy, stále mi tu nezůstává nic hmatatelného ke slušnějšímu ohodnocení. Asi třikrát jsem se ale zasmál. 25% = 1/5 ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Trhněte si všichni nohou, aby jste se nepotentovali s tou kritikou. hnidopiši s maďarskýma vlajkama a co jako. byla to luxusní prča a Lawrenc si navždy zjískal mé srdce už v komedii s Timem Robinsnem Není co ztratit. Pokud vm nevyhovují banální komedie pro zábavu pusťte si doprdele Hamleta..... amen ()

Reklama

Herráček odpad!

všechny recenze uživatele

Když ponecháme stranou možnost výskytu afroameričanky u dvora ve čtrnáctém století (mimo obludária samozřejmě...), tak i tak získává pojem neuvěřitelné úplně nový rozměr... Něco tak neuvěřitelně pitomýho sem už zase dlouho neviděl... A ta perlička nakonec... Mňamí.... Celý fílm jsem si připadal jako v jedné scéně... Jako by mi strčili hlavu do jistého koňského produktu... Horší na tom je, že jsem ji tam strčil sám a dobrovolně... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Zase taková variace na "stroj času". A zase se z toho snažili tvůrci udělat komedii. A kdo jiný než Martin by v takovém šíleném námětu mohl figurovat. Ještě mne napadl Sandler, kdyby tam nebyl on. No co naplat, je to prostě blbost, ale jako některé scény byly celkem ulítlé a srandovní. Určitě bych to úplně nezatracoval, ale taky to nebudu nějak vychvalovat. Stačí se na to podívat jednou. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, která potěší hlavně díky trefným hláškách velkohubého černocha v podání bezkonkurenčního Martina Lawrence a několika srandovním situacím, jež jsou povětšinou postaveny na nedorozuměních. U filmu jsem se skvěle bavil. A ač jsem viděl hodně filmů o cestování v čase, tak mě tohle vděčné téma zřejmě jan tak neomrzí. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama