Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbenou firmu Mystery Inc. reprezentovali samolibý Fred Jones a kráska Daphne Blake, byli její tváří před veřejností. Skutečná práce však ležela na inteligentní brýlaté Velmě Dinkleyové a zručném Norvillu Rogersovi, přezdívaném Shaggy, který se staral o fyzickou práci společně s věčně hladovým mluvícím psem jménem Scooby. Před dvěma roky se ale pohádali, dokonce se od té doby ani neviděli. O nové nečekané setkání se postará Emile Mondavarious, majitel Strašidelného ostrova, oblíbeného výletního místa plného různých atrakcí. Ten všechny členy bývalé Mystery Inc. pozve na svůj ostrov. Děje se na něm totiž něco velmi podivného a chce, aby tomu přišli na kloub. Studenti, kteří se sem přijíždějí pobavit, se totiž záhadně mění v bezduché loutky obdařené prázdnou hlavou a velkou silou. Bývalí kamarádi se nedokážou dohodnout a rozhodnou se po tajemství záhady pátrat každý na vlastní pěst. Všichni členové týmu se však nechají vlákat do strašidelného zámku. Zatímco Fred s Velmou objeví místnost s videoprogramem, který slouží k vymývání mozků studentů, Daphne najde svatyni, ze které sebere podivný skládací jehlan s nápisy. Velma se v baru seznámí se sympatickým studentem, zatímco Shaggy se tu setká s Mary Jane, do které se zamiloval už cestou na ostrov. Zábava je přerušena monstry, která přepadnou bar. Shaggy a jeho čtyřnohý kamarád se ocitnou v podzemní jeskyni, kde se jim podaří zachránit všechny tři kamarády. Konečně se dají znovu dohromady a společně odhalí tajemství ostrova i skutečný důvod, proč na něj byli pozváni. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (202)

Wolvie 

všechny recenze uživatele

Našlapaná rodinná komedie,která možná není tou pravou intelektuální zábavou,u které byste byli ochotní veřejně přiznat,jak na vás zabírá,ale... ona dokonale funguje! Nikdy bych neřekl,jak vtipný může být hraný Scooby-Doo,že Sarah může být i víc sexy než jako Buffy a že Raja Gosnell může natočit film,který mě baví.A světe div se... Ano! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Úplně si nejsem jist…..je to asi částečně dáno faktem, že v našich končinách se Scooby nikdy nedostal na úplný top, plus některé věci by se zkrátka měly držet svého kopyta. Tady se moc nedá opřít o příběh, protože ten by se vešel do jedné dvacetiminutové epizody seriálu a spíš se sází na v té době populární mladé herce (Prinze Jr., Gellar, Lillard, Cardellini) a hru s názvem „nevíme o tom, že nejsme animovaní“. Jo a prdící scény………to snad nemůže pobavit ani malé děti. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hraná verze příběhů Scooby-Doo a jeho party dojíždí především na tom, že se až příliš drží animované předlohy a vypadá místy nepěkně uměle, na čemž měly velký podíl i slabé efekty monster a Scooby-Doo, zároveň je ve filmu primárně určeném pro mladší publikum až nezdravě moc fekálních scén, které filmu ve výsledku dost podkopávají nohy. Rowan Atkinson nemá ve filmu bohužel co hrát, podobně jako ústřední čtveřice herců, která není vyloženě špatná, ale bohužel svázaná slabým scénářem. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Prvý hraný celovečerný film Scooby-Doo ma svojho času (10 - 12 ročného) už vtedy na zadok neposadil ale tvrdiť, že sa mi to nepáčilo by bolo klamstvo. Po ďalších pokračovaniach s novými hercami a animovanými filmami ktoré sú pre mňa nepodarky (všetky som nevidel ale stačilo mi) musím uznať, že táto komédia zreje ako víno. Aj po rokoch sa na tom dá pousmiať, Rowan Atkinson ako zloduch bola dobrá voľba. Nehovorím, že ide o niečo extra no s porovnaním ostatných filmov je tento celkom podarený. ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak trapné, až to bolí. Celý film jsem měl sto chutí zastřelit jak toho příšerného psa, tak i postavu, kterou ztvárnil Matthew Lillard. Film, který staví na trapnosti (která má být asi chápána jako humor) dvou zmíněných exotů a metrosexuálnosti těch ostatních. Přínos filmu - kde nic není, ani smrt nebere. Být to animovaní, možná by to vyznělo jinak. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (24)

  • Při první noci na ostrově, konkrétně v rituální scéně, jedna z postav říká: "Možná ho znáte z Telemunda," přičemž postava ukazuje na svalnatého muže. Telemundo je kolumbijská televizní společnost, která točí převážně "mýdlové opery" ve španělském jazyce. (fiLLthe3DD)
  • Shaggy je v tomto filmu přísný vegetarián. (Pumiiix)

Související novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (více)

Reklama

Reklama