Reklama

Reklama

Zmizení

Trailer

Brendan Frye je spolužáky ze školy označován za podivného samotáře. Jen tak se ničeho nevyleká a má na věci svůj vlastní názor. Je také stále dost zamilován do své přítelkyně Emily, která se s ním před třemi měsíci rozešla a zmizela. Když se mu dívka konečně po telefonu ozve, má vyděšený hlas a žádá jej o pomoc. Brendan ani na okamžik nezaváhá, pomocníkem v pátrání po Emily mu je pouze kamarád Brain, jenž má o dění na škole dokonalý přehled. Oba studenti přitom tuší, že celá věc nejspíše "pořádně smrdí" a že s ní má něco společného některý z členů zločineckého gangu mladistvých ve městě.
Detektivně laděný příběh, odehrávající se v prostředí střední školy v jižní Kalifornii, natočil Rian Johnson, který si k němu napsal také scénář. Film svým dějem plným zvratů, určitým tajemstvím i dalšími prvky připomene tak zvanou americkou "drsnou školu". (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

... a nikdo si tam za celou dobu ani nedělal nehty a nehrál tam Zac!! aaaaah to byla nuda.

poiuytrewq

poiuytrewq (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelně nudný film,nechápu to vysoký hodnocení.Fakt se divím,že jsem se na to vydržela dívat až do konce.Děj se strašně moc táhnul,ale to ani nebylo to nejhorší.Nejvíc mě vadil hlavní herec,který mi byl strašně moc nesympatický a připadal mě strašně znuděný,jako celý tento film.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Nebylo to špatné, ale ten mladík by neustál ani jednu předvedenou férovku. Já dostal jednou facku a byl jsem odrovnanej a to bylo od holky.

maroo77

maroo77 (hodnocení, recenze)

nechápu že to dostalo tak velký hodnocení. Nuda, blbost fakt se mi to nelíbilo

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

pre mna NEORIGINALNE NUDNE a ku podivu dost dobre hodnotena DIERAVA snaha natocit zapletkovu hmm dramu..ale s takymi hercami a v takej konstalacii a tak NEVHODNOU /podla mna/ hudbou ze to proste neponuka nic ako sklamanie..

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Jo jo dobry filmik, a pacila sa mi kamera, aj ta noir atmoska, vyborne. Na com som sa bavila, ze ten chlapik sa vkuse valal na zemi samozrejme po tom, co ho vzdy niekto sundal. Brendan nemal ziadne nadprirozene schopnosti, obcas staci, ak si tak nahnevany a vybicovany, ze dokazes prevalcovat aj takeho nabuchaneho negra. Je dokazane, ze matka v strachu o svoje dieta ziskava neskonalu silu, zdvihnut aj auto, ak by pod nim malo lezat jej dieta. Stupne adrenalin a prekonavas sa.

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Mně se právě Brandonova postava hodně líbí. Absenci svalové hmoty si vynahrazuje houževnatostí a non-fairplay. Zkrátka neokoukaný akční hrdina, nabušenců vidíš v každém filmu 10. Jen víc takových.

koudi

koudi (hodnocení, recenze)

par kloucku si hraje na gang a nakonec je preveze jedna holka, coz uz sem ocekaval od pulky filmu... davam 2* ... jinak teda nevim jestli brendan mel nadprirozeny schopnosti ale 60kg kluk zbije nabusenyho negra pak dostane petkrat pres drzku, shlidne si par vrazd a nakonec se tvari jak arni v komandu no nevim ....spis by dostal prvni delo a sel brecet k mamince (:

Související novinky

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

21.06.2014

... Rian Johnson. Kdo že to je, ptáte se? Za nepříliš známým jménem se skrývá jeden z nejtalentovanějších mladých režisérů, jenž prorazil středoškolským noirem Zmizení, bavil podvodnickou komedií… (více)

Poslední podfu(c)k

Poslední podfu(c)k

12.10.2006

Nováčik Rian Johnson, autor nízkorozpočtového high school noiru Brick, vymetače nejrůznějších filmových festivalů, se opět chystá vkročit do nezávislých vod, tentokrát však s oscarovým záchranným… (více)

Reklama

Reklama