Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skúsil to Arnold i Sly. Aby akčná hviezda pobavila rodinu chce už niečo viac než len schému príchod-úsmevné problémy-zblíženie pri ktorej sa herec tvári ako posledný akčný hrdina. Rozhodne lepšie ako Hoganova pestúnka, no v konečnom výsledku zbytočný film, ktorý sa hodí snáď len vtedy keď už nič iného nikde nejde. Ale aby som len nekrivdil, pár vtipných hlášok a scén ta naozaj bolo. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Doba pokročila a komerční televize si dovolí nasadit tento flák do hlavního vysílacího času. Beru to jako výsměch divákům, kteří stále ještě nezavrhli televizi. Samotný film nemá co nabídnout. Mimochodem tu jednu hvězdičku dostal za krásnou Brittany Snow. Vinova anabáze v Hollywoodu se zřejmě blíží ke konci, protože po vzoru svých starších vyrýsovaných kolegů přesedlal na trapné rodinné komedie a ty znamenají cestu to zatracení. ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

No, nebudu říkat, jak stupidní je scénář a dětští herci též, protože to je pravda, ale na druhou stranu Vin Diesel mi tady přišel mnohem lepší než třeba v XXX nebo Riddickovi a byl tu navíc natolik cool (podle mě se prostě hodí mnohem víc do komedií tohoto typu než do akčních filmů, kde jsem byl z jeho výkonu spíše otráven), že u několika scén jsem se díky němu docela zagebil a po celkovém zvážení na mě tento film působil více méně příjemně. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Film, kterej vydělal v americe strašný peníze a vůbec nevím proč. Asi tam dobře zafungovala propagace filmu, která ale jeho nekvalitu nezakryje...ale když tuto pravdu zjistíte, už máte film za sebou a peníze pryč v kapse autorů.Holt je Vin Diesel jako agent co hlídá děti atraktivní téma, o kterym si lidi myslej že to bude dobrý a že se na tom nedá moc zkazit....omyl!Film má pár dobrejch okamžiků, ale opravdu jen pár.... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tohle snad Vin Diesel neměl zapotřebí, já vím že za to asi dostal slušnej honorář, ale tohle je pod jeho důstojnost. Fakt smutná komedie, když jsem se zasmál 2x za film a to když Diesel zrasí vrtulník (a to zrovna ani nemá být vtipné) a podruhý, když ten kluk sejmul toho šikmookýho hasičákem do ksichtu. Toť vše ničeho lepšího se nedočkáte, jen trapnejch hereckejch výkonů a situací kdy vám bude trapně i za tvůrce. Nevím proč všichni namakaný herci maj potřebu točit s dětma, ale Arnoldův "Policajt ze školky" byl docela v pohodě a "Pan chůva" s Hulkem Hoganem byl zas tak strašnej až byl geniální, a proto je "Ochránce" asi nejhorší z nich. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Při wrestlingovém zápase jeden z diváků drží ceduli John 3:16, což odkazuje na známou wrestlingovou frázi Steva Austina „Austin 3:16“. (Chris Masters)
  • Ve scéně, kdy Shane Wolfe (Vin Diesel) pátrá po pravé identitě rumunské pečovatelky (Carol Kane), objeví se v policejních záznamech následující: Helga Popescu, Miss Československa 1978, občankou USA od roku 1995. (Pepinec)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama