Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý profesionální hráč baseballu Morris Buttermaker (Billy Bob Thornton) je vyzván k trénování neúspěšného baseballového družstva Medvědů. Snaží se dvanáct nešikovných kluků připravit na utkání s jejich největšími rivaly Yankees a jejich arogantním trenérem (Greg Kinnear). Podaří se mu připravit Medvědy na jejich klíčový zápas? Komedie plná břitkého humoru od režiséra filmu Škola Ro(c)ku (School of Rock). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Olík 

všechny recenze uživatele

Bývalý profesionální hráč baseballu, dnes už jen ztroskotaná alkoholem páchnoucí existence (B.B. Thornton), dostane do ruky dvanáctku tlouštíků, nemehel, vozíčkářů, anglicky nemluvících cizinců a dalších nesportovních hvězdiček. Je nad slunce jasné, že z nich časem, jako v každém druhém filmu s podobnou tématikou, vybuduje vítězný team, což by nebyla zase takové vada na kráse, kdyby si tato sportovní komedie udržela tempo, se kterým nasšeně vstoupí do první poloviny. Časem film začne ztrácet na vtipu a z děje se stává kýčovitá bramboračka – každopádně z lásky k sportovním komediím tři hvězdičky. ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

"Tohle není demokracie! Tohle je diktatura, hoši, a já jsem Hitler! Rozumíte mi?!! Tak si vemte věci a všichni plavte hned na hřiště!!!" - na začátku to vypadalo jako existenciální film pro děti, pak se ale z toho stala docela běžná sportovní záležitost o autsaidrech dobravších se navzdory všemu nakonec úspěchu. Thornton, Kinnear a Hardenová ale stáli za to! A děti taky - např. malý kudrnatý tlustý bejsbolista - vozíčkář... nebo ten rvavej blonďáček! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát omletý příběh a poměrně znuděný Billy Bob Thornton.. když se člověk koukne na jeho filmografii, tak je to minimálně škoda - i za cenu toho, že holt jednou nezaplatí nájem!! Kvůli němu do toho totiž asi šel (pokud ho tedy nezlákalo jméno režiséra Richarda Linklatera, který opět dokazuje, jak nepředvídatelným a bohužel nevyrovnaným tvůrcem je).. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Edward Shearmur: 1. Promise - Simple Plan [3:32] ,2. Bad Reputation - Senses Fail [2:33] ,3. Everything Is Alright - Motion City Soundtrack [3:28] ,4. Wipeout - Phantom Planet [1:31] ,5. This Is War - Ben Kweller [2:22] ,6. Centerfield - John Fogerty [3:52] ,7. Shinin' On - Grand Funk Railroad [3:30] ,8. Cocaine - Eric Clapton [3:40] ,9. Muscle Of Love - Alice Cooper [3:45] ,10. Stranglehold - Ted Nugent [8:24] ,11. Close To Champaign - Los Straightjackets [3:55] ,12. Wack Wack - Young-Holt Trio [2:59] ,13. Meet Mr. Buttermaker - Edward Shearmur [2:24] ,14. Play Ball - Edward Shearmur [1:47] ,15. Dictatorship - Edward Shearmur [1:14], ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Taká klasická americká komédia, do ktorej sa Thorton dokonale hodil. V úlohe večne ožratého chlapa, bývalého majstra v bejzbale, ktorý trénuje pár výrastkov :-) V slovenskom znení: PAVEL VIŠŇOVSKÝ, MAREK SUCHITRA, JOZEF BENEDIK ml. a ďalší. Réžia slovenských dialógov: ŠTEFAN MANDŽÁR ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama