Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pláže v Orange County v Kalifornii doposud Shaunu Brumderovi zcela stačily. Milovník surfování, jehož jedinou inspirací je dobrá vlna, se obklopuje urostlými kamarády a hezkými přítelkyněmi, a žije ze dne na den. Jenže tuto idylickou existenci naruší kamarádova nehoda a osud Shaunovi přihraje knihu Marcuse Skinnera, která v něm probudí novou vášeň být spisovatelem. Napíše vlastní příběh a pošle jej svému literárnímu idolu, který přednáší na Stanfordské univerzitě. Chtěl by tam jít studovat, ale není přijat. Život v Orange County se mu náhle zdá nesnesitelný, stejně jako rodina, s níž si nerozumí. Přesto se mu všichni snaží pomoci a Shaun právě v této době zjistí o životě víc, než by se naučil na jakékoliv škole. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

1* dávam za príbeh, zápletku, herecké obsadenie a cestovanie za vytúženým snom - študovať na Stanforde. 1* dávam za herecký výkon Catherine O'Harovej! A nakoniec 2* musím dať Jackovi Blackovi, ktorému podľa mňa táto úloha stroskotanca, ktorý je permanentne sfetovaný alebo na liekoch a stále vyrába len probémy, úplne sadla na mieru ako vyšitá :-D na jeho hláškach som sa bavil najviac!

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

typický film čisto na sadnutie a pozretie, sem tam aj slušné pobavenie .. dôležitejšie než všetko ostatné, čo tento film prináša, je istý pohľad na vec, snaží sa nám niečo povedať, čo pri filmoch vždy srdečne vítam a dokážem oceniť ... 3*

Reklama

Reklama