Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výkonný pracovník v reklamní agentuře Charles Schine (Clive Owen) je jen dalším člověkem z Chicaga, který každé ráno běží na vlak v 8:43, aby se dostal včas do práce. Když jej ale jednou nestihne a díky tomu se setká s Lucindou Harris (Jennifer Aniston), jeho život se nenávratně změní. Lucinda je šarmantní, krásná a svůdná. Přestože jsou oba v manželském svazku a mají děti, jejich vzájemná přitažlivost je neodolatelná. Společné obědy brzy přejdou v koktejly po práci a zanedlouho se už oba ocitají v hotelovém pokoji. Jejich zdánlivě bezchybný vztah se však radikálně změní v okamžiku, kdy do pokoje vtrhne brutální cizinec LaRoche a začne oba milence ohrožovat pistolí. Poměr se brzy změní v noční můru, která je mnohem nebezpečnější a násilnější, než si dokázali představit. Charlesův život začne být brzy plný podvodů, vydírání, násilí a zločinu. Vzhledem k nemožnosti svěřit se své ženě nebo kontaktovat policii se stává vězněm ve světě, který nepoznává, a v němž není po jeho předchozím životě ani památky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (327)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Derailed je chytrý,napínavý a nervydrásající thriller, který od začátku chytne a baví až do perfektního finishe. Tenhle film mě totálně vykolejil!! Perfektní herecké výkony, úžasné,nepředvídatelné, šokující zvraty a super záporák. Tady opravdu nemám co vytknout a dávám plnou palbu. Už dlouho jsem neviděl takhle našlapaný thriller! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Hra s nevěrou" je filmem, kde jsem hodně dlouho vlastně nevěděl, o jaký žánr se jedná. Bude to drama o rodinném rozpadu? Trochu silnější, méně klasický romantický film? Anebo thriller? Tak nakonec thriller, který se, bohužel, ke svému konci stává velmi rozporuplným. Ze začátku se seznamujeme s postavami, poměrně rychle, ale ne zase tolik, aby se uhánělo zběsilým tempem. Čekáme na první zvrat, který nastane. Je poměrně nečekaný, možná trochu zamrzí, že z Jennifer Aniston zase nevidíme trochu víc, protože co si budeme povídat, její herecké umění zase tak zajímavé není. Na druhou stranu ve filmu "Hra s něhou" alespoň hraje. Pozornost se však soustředí hlavně na postavu, kterou ztvárnil Clive Owen. Muž, který se rozhodl zahnout, svou ženu nepodvedl, ale následky si nese hodně drsné. Nejde ani tak o to, že se do těch problémů dostává, on si je vytváří sám. Vychází to z přesvědčení, že je potřeba zatloukat, zatloukat, zatloukat. Otázka je, jestli je to vhodné i ve chvíli, kdy vám jde o život. Musím říct, že některé zvraty ve filmu mě skutečně dostaly, ale s tím, jak se blíží konec, jsou méně a méně uvěřitelné. Ten poslední už byl tak nadbytečný, že by si za to tvůrci zasloužili proplesknout. Srazilo to dojem z filmu minimálně o deset procent. Jak málo někdy stačí. Ale ona i proměna Clive Owena z otloukánka v akční figurku není právě dvakrát uvěřitelná. Vincent Cassel si hraje to, co je pro něj obvyklé, trochu se využije i jeho přízvuk. Jako padouch je dobrý, ale arcipadoucha mu nevěřím. Zde se chová v podstatě jako největší zločinec na světě, který všechno ví, všemu rozumí, vše odhalí. Škoda, kdyby byl trochu lidštější, mohlo to být ještě silnější. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/ztraceno-v-prekladu-4-bratri-na-dotek.html ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Špatný zdravotní stav dcerky nepomáhá ani v nejmenším manželství Charlese a Deanny, jejichž postel už dávno nezaznamenala pořádnou melu a jedna nožka ve vlaku může leccos pořádně zamotat. Příběhy mužů nemilosrdně svržených ze samého okraje propasti až na její dno tu bylo už spousty. Převařené mi nikdo moc nechutnalo, tudíž si myslím, že pár scén se klidně mohlo oželet!! I přesto švédský režisér prokazuje slušnou porci talentu, dbá na detaily, předkládá relativně slušně tísnivou atmosféru, pomalu nás posouvá dál a tu a tam se připomene několika bravurně zvládnutými scénami (hotelová nevěra a následná loupež), jen scénárista ze sebe mohl dostat o špetku víc!! Škoda závěru a bezesporu i toho, že z Owenovy role (jinak je přesvědčivý) tvůrci udělali nerozhodného hlupáka, v jehož situaci by se každý rozhodoval zcela jinak, moderní herectví Jennifer Aniston, která naštěstí nepůsobí jen jako dekorace, nikterak neurazí. Viděl jsem nespočet horších filmů, které se draly do promítacích sálů, v rámci žánru rozhodně nejde o žádný zajímavý příspěvek a jistojistě jde o přímočaré dílko, které přesto sahá o něco výš, než jsem očekával. A je mi absolutně jasné, že jakmile se ráno vzbudím, nějaký film o nevěře mi bude ukradený, ale teď z něj mám příjemně mrazivý pocit, a to není zrovna málo!! 70%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to na zajímavej románek. Vše ale nabralo jinej směr. Rozbitej obličej zřejmě nebude Owenovým největším problémem ..... . Děj filmu je prostý a ve skutečnosti je síla v jeho realističnosti. Aspoň se to tak z počátku zdá. Když přijde řada na dějové zvraty, nestačíte se divit. Díky nim to nabere ,,šťávu“. A taky díky tomu, že C.Owen, V.Cassel jsou v pohodě. J.Aniston je zase celkem ,,dobrá“ baba, takže ji jsem ochoten odpustit i ten stále stejnej ,,hereckej“ výraz. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jeden z perfektně promyšlených thrillerů, které člověka naprosto odzbrojí. Jennifer Aniston i Clive Owen mě poměrně překvapili nadprůměrným hereckým výkonem. Vincent Cassel zase zahrál dokonalého záporáka..až jsem měla pocit, že to nehraje. Takhle to mám ráda..chytré, akční, dostatečně zamotané a překvapující. Začalo to tak nevinně, ale každou minutou se film stával koukatelnějším. Silné 4*. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Švédský režisér Håfström snímkem v podstatě debutoval v mezinárodních vodách. Do té doby natočil několik televizních projektů, drama Ondskan (2003) s nominací na Oscara v kategorii Nejlepší zahraniční film, či zatracovaný horor Duch jezera (2004). (imro)
  • 22-milionový thriller je první snímek, který uvedli na americký trh bratři Weinsteinovi po tom, co se odtrhli od Disneyho Miramaxu, který řidili před založením vlastní společnosti. Své zkušenosti zúročili hned o úvodním víkendu (11. – 13. 11. 2005), když film vydělal 12,2 mil. dolarů a celkem poté 36 milionů. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno