Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

MMR 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější parodie s Leslie Nielsenem. Nazývám jí přelomová, protože ji beru jako poslední z jeho typických "starších" parodií. Od té doby se totiž parodie vyvíjí úplně jiným směrem. Tenhle styl humoru je přesně šitý na moje očekávání, nemám tomu co podotknout. Nejlepší scény: Když se Leslie probere s různými zbraněmi (pistole, luk) a ke konci, když Leslie vyměňuje prasklou pneumatiku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Živila jsem se olizováním obálek. Těch největších." Je až neuvěřitelné, že se již po několikáté u tohohle filmu rozesměji na plné....ústa. Můžou za to samozřejmě především dialogy, jelikož akce je také fajn, ale tu si člověk více pamatuje. Hodnocení s klidem ponechávám. „Vykuchejte všechna zvířata, mohla by nás přivést na stopu." ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Když Leslie Nielsen, tak jedině v komedii. A nebo rovnou v parodii. Základem, do kterého se filmaři trefují, je sice někdejší hit Uprchlík, ale dočkáte se i narážek třeba na Anakondu, Pobřežní hlídku a dokonce i na reklamu na bonbóny Mentos. V závěrečných titulcích se dozvíte i tažená čísla v loterii. Vtípků a gagů je tu dost, i když kolísavé kvality. Ale co - v tomto typu komedie se s tím musí počítat. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen v jedné ze svých typických rolí: V nevázané parodii se skvěle načasovanými gagy, z nichž některé jsou vpravdě geniální - bohužel se to nedá říct o všech, pár těch trapných se tady taky najde. Nicméně kdyby si tohle svěží dílko obléklo pečlivěji vypracovaný kabátek, byly by to jednoznačně 4*. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Výnimočne krátky komentár, nakoľko om iba postrehol, že film ohodnotil niekto, kto filmom výborne rozumie a pripomenul mi ho. Odo mňa ešte hviezdička navyše, pravdepodobne najlepšia paródia vôbec, najmä kvôli uťahovania si z Utečenca (aj teraz ľudí baví uťahovanie si z utečencov, ktovie prečo, aj keď , úprimne to vyzerá tak, že si oni uťahujú z našich daní) či Shitanicu. Ale keď Leslie vyjde z dodávky z plienkami a vednú ešte aj kvety či napíše heslo:heslo tak aj človek ako ja, ktorý sa smeje málo, sa rozosmial na plné ústa. Top paródia, 80%, napriek tomu 5*... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)
  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)

Reklama

Reklama