Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Chvílemi k popukání, chvílemi spíše snůška trapností, v celkovém součtu ale stále ještě nadprůměrná parodie s (kým jiým, že?) Leslie Nielsenem v hlavní roli. Parodování Uprchlíka je ze začátku dobré, pak začíná trošku skřípat, ale doplňují je relativně vhodně vybrané zesměšňované scény z jiných filmů. Bavit se bude samozřejmě hlavně divák, jenž parodované filmy viděl. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Když Leslie Nielsen, tak jedině v komedii. A nebo rovnou v parodii. Základem, do kterého se filmaři trefují, je sice někdejší hit Uprchlík, ale dočkáte se i narážek třeba na Anakondu, Pobřežní hlídku a dokonce i na reklamu na bonbóny Mentos. V závěrečných titulcích se dozvíte i tažená čísla v loterii. Vtípků a gagů je tu dost, i když kolísavé kvality. Ale co - v tomto typu komedie se s tím musí počítat. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

"Tento příběh je pravdivý. Vychází ze skutečných událostí, které se odehrály v jiných filmech" :D Když jsem jel z Brna do Prahy a dávali tento film, přistihl jsem se, že se směji nahlas. A to hodně nahlas, protože jsem to poslouchal na sluchátkách. Skvěle jsem se bavil, tuto parodii považuji za absolutní špičku. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ona v tom ide s ním. Neviem prečo.“ – „Prečo?“ – „To neviem." Jedna z tých lepších Nielsenových paródií. Sústredená réžia, dobrí herci v podporných úlohách (rambovský Richard Crenna ako Tommy Lee Jones), scenár s hlavou a pätou, originálne vtipy (dozorca pre nepočujúcich) a vtipné dialógy („Váš pes má čudnú papuľku.“ – „To je zadok.“). Ani hlúpe počítačové triky (ryba, autobus) to nepokazia. Ale rozhodne to nie je žiadna nadpriemerná paródia. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Sedadla musí být ve vzpřímené poloze. Pouta a řetězy na nohou musí být dobře připevněny, jinak budete zastřeleni. Východy jsou řádně vyznačeny, ale nikoliv pro vás. Pokud je použijete, budete zastřeleni. Jménem státu Minnesota vám děkujeme, že jste se nechali obvinit a uvěznit. Přejeme vám příjemnou cestu." Místy škoda trapnějších scén, přesto Pata Profta chválím. Ten chlap má talent. Škoda že toho nenatočil více. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Tvůrci umístili pár gagů i do závěrečných titulků. Můžete si tam tak například přečíst Lottery Numbers (čísla ve sportce), Menu of the Day (jídlo dne), "Interns We Had Sex With" (asistentky, se kterými jsme spali), "Things That Were Stolen" (věci, které byly ukradeny), "People In Crew Who Smuggled Cuban Cigars Out Of Canada" (lidé ze štábu, kteří pašovali z Kanady kubánské doutníky) nebo "People Nobody Cares About" (lidé, na kterých nikomu nezáleží), kde jsou titulky záměrně urychleny. Celé titulky končí hláškou "Movie's Done". (becki_tu)
  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)

Reklama

Reklama