Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všeobecně řečeno, jediné, co druhořadý vyhledávač talentů a mluvka Sammy Kamin má, je dobrá vyřídilka a umění přesvědčovat. A právě nyní objevil šanci velikou...220 cm. Sammy je odhodlaný přivézt svůj čerstvě objevený talent z rumunského venkova do USA a získat naivního obra pro svou věc... Ale co způsobí tenhle laskavý a jemný gigant ve světě, kde nikdy neviděli nikoho takhle velikého? Určitě Vás dobře pobaví zábavný Billy Crystal a skutečný basketbalový hráč Gheorge Muresan. Velké ambice a opravdu vysoká postava je přesně to, co potřebuje, aby se stal Sammyho favoritem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Průměrný americký herec a bavič Crystal (komentoval i Oskary) ve své nejlepší roli výřečného byznysmena, který žije prací a rodinu má až na druhém místě. Jeho žebříček hodnot se změní poté, když po autohavárii skončí jako lazar v kláštěře, kde narazí na 2,31m vysokého mnicha mluvícího 5ti jazyky. Tragikomedie nastává, když se oba povahově tak rozdílní lidé začnou sbližovat. Krásné amazonky Quinlanová a Pasculová dodávaly filmu romantický nádech. Mihne se zde i pár českých herců díky tomu, že se některé pasáže točili v ČR. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký priemerný mix drámy a komédie o tom, že showbiznis je krutý a nemusíte to rozchodiť aj keď ste poriadny obor. Videl som to už dávnejšie a aj to len kvôli Seagalovi. Ešte tu vyzeral jak akčná hviezda a nie nejaký hroch. Ale prekvapivo tu príliš sympatický nebol. Až je mi divné, že prijal taký typ úlohy. Raz sa to ale pozrieť dá. 5/10. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Přátelství, to tu je asi nejvíce vidět. Poznámka: Steven Seagal zde hraje jen jako v Hollywoodu. Malá ukázka toho, co umí velmi dobře. Příběh se děsně táhne, a až je konci jsem hodnocení změnil k lepšímu. Přesto se na tento film asi už nepodívám. Poznámka: Život člověka nad 210 cm není tak úžasný, jak si každý myslí. Hvězdiček 2 ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Pěkná komedie, která neurazí a zaujme 5-minutovým cameem! Seagal, když jsem zjistil že v tomto filmu hraje i Steven, hned jsem běžel do videopůjčovny, byl jsem mile potěšen a překvapen jeho komediálním talentem, škoda že nedostal více prostoru. Pár momentu je tady opravdu směšných, ale jinak tato komedie rychle z hlavy vyšumí, dávám zlatou střední cestu za 3* ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Poté, co je uprostřed Rumunska umělecký agent Sammy (Billy Crystal) odkopnut svým posledním hercem, v rozčilení havaruje a i s automobilem zahučí do řeky. Když se o pár dní v místním kostele probudí, zjišťuje - že byl zachráněn místním mladíkem, 220 cm vysokým Maxem. Sammy hned ucítí svoji šanci, a přemluví Maxe k účinkování ve filmu - s jeho impozantní postavou je jako stvořený pro role barbarů a jiných záporáků. Jenže Max netouží být filmová hvězda, jediné po čem touží je setkat se svojí dávnou láskou, Lilianou ... Můj obr mne rozhodně nikterak neuchvátil - jednak dvakrát nemusím Billyho Crystala, druhak mi celý námět přišel tak hodně přitažený za uši, a třeťak, když někdo umí hrát (basket), tak to ještě neznamená že umí hrát (ve filmu). Na celém filmu mi nejzajímavější přišla (a to jsem fakt netušil že někdy řeknu nebo napíšu) - malá role Stevena Seagala, a hlavně jeho telefonát se synem Sammyho... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel částečně v Čechách, konkrétně v Českém ráji. V závěru se objevuje záběr na hrad Trosky. Kaplička, kolem které v úvodu filmu projíždí Sammy (Billy Crystal), se pak nachází v obci Borač v okrese Brno-venkov. Točilo se taky na hradě Pernštejn (Tryskomyš)

Reklama

Reklama