Reklama

Reklama

Domino (Keira Knightley) se narodila do světa luxusu a milovala nade vše svobodu a nezávislost. Opustila kariéru modelky a stala se členkou komanda zabývajícího se chytáním uprchlíků. Začala tak kariéru lovkyně lidí. Film je natočen podle skutečné události. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (475)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tony Scott dohnal v tomto snímku svůj nezaměnitelný styl k dokonalosti. Kamera je skoro až chaotická a záběry jsou skoro kratší než ve filmech Michaela Baye. Chápu, že se tento film každému nelíbí a proč jsou na něj tak rozporuplné názory. Tuhle jeho režii prostě každej nepobere a nemusí se každému líbit. Tony Scott ovšem patří mezi mé oblíbence a po tomto filmu jsem si oblíbil ještě víc.On si občas ve svém filmu dělá z diváka i srandu a hraje si s ním a jeho nervy. Já ale na jeho hru rád přistoupím. Pravda v příběhu se člověk občas na chvilku ztratí, ovšem co jiného by jste od vynikajícího scénaristy Kellyho čekali. Herci byli taky vybráni výborně. Keira hraje svou lovkyni odměn výborně a neměl jsem problém s tím jí to nevěřit. Stejně jako dvojici Rourke-Ramirez. I vedlejší role byly vybrány na jedničku a duo Green-Ziering z Beverli Hills je taková třesnička na dortu. Ve výsledku je to další působivý od mistra Scotta, ovšem výsledný dojem kazí trochu dlouhá stopáž. A Muž v ohni se mi líbil přece jenom o trochu více, protože působil trochu ucelenějším dojmem. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $10,169,202Tržby Celosvetovo $22,944,502Tržby za predaj DVD v USA $15,442,828 //počet predaných kusov 946,854║ Sledovať tento film bolo pre mňa nehorázne trápenie a to mám filmy od Tonyho Scotta moc rád. /videl v kine: 10%/ ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

T.Scott je zručný režisér,ale myslím si,že to tým rýchlym strihom trochu prehnal.Kam sa hrabú videoklipy?Neviem či sa vo filme nachádza záber dlhší ako 4 sekundy.Prvú polhodinu mi to išlo na nervy,potom som si na to zvykol a poslednú polhodinu zachránil dej ,keď to všetko začalo do seba zapadať.Keby režisér zvolil pomalšie tempo rozhodne by to pridalo na kvalite,takto maximálne za 3 disky.50%. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Keiru chci za jiných okolností vidět i v nesledovatelných nesmyslech, ale tady bohužel selhává ve všech směrech. Nevěrohodně tvrdí situaci, nevěrohodně střílí a vzhledem k nesmyslně vychtěné stylizaci dokonce i nevěrohodně vypadá. Terč netrefil ani Tony Scott, který si asi výtky týkající se jeho přílišné vizuální vyměklosti (rozuměj občasnému racionálnímu střihu) u Muže v ohni vzal příliš k srdci. Rozklepaná kamera a plno filtrů či zoomů jsou sice prima nápady, ale aby mě bolely oči i při záběru na zlatou rybičku, to je pro mě nevítaná novinka. Nebýt Christophera Walkena, šel bych klidně ještě níž, protože tohle je místo slibovaného trháku naprostá křeč, u které jen kroutím hlavou a nechápu hlášení o postmoderně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harry Gregson-Williams: 1. "Am I Really That Bad" - Performed by Domino and the Dagger Baileys ,2. "Another Soul" - Performed by Harry Gregson-Williams ,3. "The Weakest Link" - Performed by Paul Ferrar ,4. "The Gambler" - Performed by Xzibit featuring Anthony Hamilton ,5. "Impressionism" - Composed by Robert Viger ,6. "Azulee" - Performed by Shantel ,7. "Tango Bradere" - Performed by Brad Hatfield ,8. "Tango Flambe" - Written by Novi Novog (as Navi Novog) ,9. "Two To Tango" - Performed by Brad Hatfield ,10. "Paris" - Performed by BT ,11. "3 The Hard Way" - Performed by Bahamadia ,12. "Troubleshot" - Performed by Mike Chapman ,13. "Got Answers" - Performed by Seeds of Love ,14. "The Bario" - Performed by Heitor Pereira ,15. "Autumn Evening" - Performed by Bai Kwong ,16. "Get Out" - Performed by Seeds of Love ,17. "Main Title 'Man On Fire'" - Written by Harry Gregson-Williams ,18. "Choke Me, Spank Me (Pull My Hair)" - Performed by Xzibit ,19. "Why Did I Let You Go Away" - Performed by Bobby Kranc ,20. "Debestar" - Performed by The Green Car Motel ,21. "I'm Sorry" - Performed by Brenda Lee ,22. "Shimmy Riddle" - Performed by Matt Backer ,23. "Ska Rats" - Performed by Kent Buchanaon ,24. "Hey You" - Performed by Nick Welsh ,25. "Muthaf*cker" - Performed by Xzibit ,26. "Mr. Lucky" - Performed by Rudy Guess ,27. "Latinova" - Composed by Andrew Basil ,28. "Animal Control" - Performed by Seeds of Love ,29. "Let's Get It On" - Composed by Bill Baylis ,30. "Speaking In Tongues" - Performed by Eagles of Death Metal ,31. "San Berdoo Sunburn" - Performed by Eagles of Death Metal ,32. "Next Trend" - Performed by BeatCop ,33. "Hot Lips" - Performed by The Funky SOL ,34. "Nothing Is Wrong" - Performed by FC Kahuna ,35. "Where Do You Keep Your Love" - Performed by Buppy featuring Marius Moga ,36. "Me So Horny" - Performed by 2 Live Crew ,37. "Hail To The Chief" - Composed by Graham de Wilde ,38. "Boom Shot Dis" - Performed by Kully B / Gussy G ,39. "Juice" - Performed by GMS ,40. "La Marcela" - Performed by Jack Darby featuring Joe Motter on Trumpet ,41. "Nasty Girl" - Performed by Nitty ,42. "Cold, Cold Ground" - Performed by Tom Waits ,43. "Jesus Gonna Be Here" - Performed by Tom Waits ,44. "Experienced" - Composed by Chris Goulstone ,45. "Hell-Bent" - Performed by Deakin Scott ,46. "Supa Powa" - Performed by Da Diggler ,47. "Mama Told Me Not To Come" - Performed by Tom Jones ,48. "Alma Muda" - Performed by Heitor Pereira ,49. "Bach Matthauspassion BMV" - Performed by Chicago Symphony Orcestra ,50. "Hands Of Time" - Performed by Groove Armada ,51. "Real" - Produced by Harry Gregson-Williams, ()

Galerie (53)

Zajímavosti (30)

  • Pri natáčaní scény, kde Domino (Keira Knightley) strieľa z dvoch zbraní naraz, dopadla jedna z horúcich nábojníc na jej krk a spôsobila jej popáleninu druhého stupňa. (TheRoller)
  • Pre reality show o lovcoch ľudí zobrazenej vo filme producenti vytvorili promo plagát troch lovcov s Domino (Keira Knightley) na pravej strane. Matka Domino povie, že reality show sa zúčastnia len vtedy, ak bude Domino v strede. Plagát pre skutočný film má túto podobu. (TheRoller)
  • Film bol skutočnou Domino Harvey inšpirovaný len voľne, preto aj na začiatku filmu môžeme vidieť titulok "Based on a true story... sort of.", teda "Inšpirované skutočnými udalosťami... tak trochu." (Tch9721)

Související novinky

Tony Scott chce opravdové gangstery

Tony Scott chce opravdové gangstery

07.06.2009

Kam? K sobě domů asi ne. Ale do svého remaku drsňárny Waltera Hilla The Warriors rozhodně ano. Na filmu už prý intenzivně pracuje a v rámci příprav se osobně setkal s představiteli všech… (více)

Válečníci Tonyho Scotta

Válečníci Tonyho Scotta

16.10.2005

Režisér Tony Scott ještě ani nevypustil do světa svůj drsný thriller o lovkyni lidí Domino a už vede řeči o své dalším projektu. Bude jím předělávka klasické pouliční gangsterky The Warriors režiséra… (více)

Co chystá andílek Lucy?

Co chystá andílek Lucy?

06.07.2005

Už je to nějaký čas co jsme naposledy slyšeli o božské dominátorce Lucy Liu. I když co si budeme nalhávat, klíčové je ji vidět, že ano. :) A zdá se, že se máme na co těšit společným jmenovatelem… (více)

Reklama

Reklama