Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (503)

Shit 

všechny recenze uživatele

Děj asi o trochu horší než první díl, protože působí na diváka nezáživně a je špatně poskládanej, ale zato trikově je to o dost lepší, i když i tady to neni na 100%, v soubojích je to většinou precizní, ale vůbec se mi nelíbily přeměny na vlkodlaky, nevim jestli to bylo chtěný, ale působilo to dost amatérsky a ta trhanost tomu taky moc nepomohla, stejně tak i přeměněný vlkodlaci nebyly úplně nejlepší, spíš vypadaly dost uměle. Jinak se mi ale triky líbily, ale ještě víc se mi líbila Kate Beckinsale ve svým latexovým oblečku, ze začátku měla sice nějakej plášť, ale i tak byla perfektní a jakmile ho odložila, tak mě to začalo ještě víc bavit a musim teda říct, že je fakt hodně těsnej a je v něm fakt hodně šukezní. Celkově je film spíš podprůměrný, protože je založen na akci, což mi samozřejmě vůbec navadí ba naopak, ale tady mě nejak moc nezaujala a byla dost předvídatelná, stejně jako celej děj. Ale co, přiznám se. Mě nešlo o nějakej děj nebo tak, jen sem se chtěl podívat na Kate v super těsným latexovým oblečku a když k tomu byl ještě nějakej děj, hromada krve a spousta akce, tak si přece nemůžu stěžovat. Horší 4* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po prvním ne moc vydařeném díle překvapení, jasně film není mco originální ani chytrý, ale je poměrně akční o stále se tam oproti jedničce něco děje. Do hororu film moc nezasahuje snad kromě hlavních postav, jedná se spíše o rize akční film, s pár pěknýma momentama. Moje hodnocení je vyšší možná z toho důvodu že z jedničky jsem byl poměrně otráven co se zábavy týče. Backinsale dostala přiláhavější obleček a je zatraceně sexy a poměrně slušně i hrají. Efekty jsou moc fajn, jen ta přeměna ve vlkodlaky je strašná. Tohle tvůrcům evidentně moc nejde. Každopádně když se chcete bavit, vypněte mozek, vezmete si chipsy a pusťte toto LEPŠÍ pokračování. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že Underworld aj Van Helsing sa odohrávajú v rovnakom svete, kde sa hneď za Budapešťou vypínajú vysoké zasnežené hory brázdené rovnako hlbokými priepasťami. Možno sa dočkáme nejakého spoločného pokračovania, kde Van Helsing vzplanie láskou ku krásnej Selene (a keby si holka zaobstarala potomka s kolegom Michaelom aj Van Helsingom, máme "zaděláno" na ďalšie ságy :-). Nebyť spomalených záberov, z minutáže filmu by zmizlo minimálne tých 5 minút, ktorými presahuje stovku. Samotná dĺžka svedčí o tom, že príbeh nebolo čím krmiť a zároveň je požehnaním, pretože už po hodine sa mi žiadalo naštartovať finále a pohnúť sa ku koncu. Nakoniec, je dosť filmov, ktoré sú ešte biednejšie, než UE a nezaslúžia si pochvalu za milosrdnú stopáž. Nebolo to až také zlé, ale aj tak si myslím, že posledné dobré upírske filmy vznikli v 90. rokoch. ()

Tosim

všechny recenze uživatele

DOPORUČENÍ KE SLEDOVÁNÍ FILMU??? - O latexovém kostýmu hlavní hrdinky, který je narozdíl od prvního dílu ještě přiléhavější a bez vlajícího pláště, by mohl vyprávět herec Scott Speedman. Při milostných scénách s Kate ho tak vzrušoval, že míval pravidelnou erekci. "Jako ženu mě to pochopitelně těšilo, nicméně jsme netočili porno, a tak s tím produkce musela něco udělat," říká Kate Beckinsale a dodává, že nebohému Speedmanovi lidé z filmového štábu náplastí přilepili jeho mužství ke stehnu tak pevně, až mu vyhrkly slzy do očí. Je možné, že za poněkud drsným řešení stála žárlivost režiséra Lena Wisemana, za něhož se po natáčení prvního dílu herečka provdala. "Věřím, že když filmování skončilo, pocítil Scott obrovskou úlevu," dodala Kate škodolibě. (mgb, iDNES) ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Teenagerům, kterým se líbí Resident Evil: Apocalypse nebo Alien vs. Predator, bych to snad doporučil, ostatním ani náhodou. Hlavní hrdinka možná skvěle vypadá, ale je tak zoufale necharismatická! O příběhu škoda mluvit, Wisemanova režie nepřekvapí, snad jen kamera zaslouží uznání. Ze začátku to celé ještě vcelku příjemně ubíhalo, druhá půlka mě však nekompromisně uspávala... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (18)

  • Tony Curran (Marcus) řekl, že si do smlouvy nechal zanést, že bude mít možnost nosit upíří zuby po celou dobu, i když se právě nenatáčelo. (liquido26)
  • V scéne, kde Selena (Kate Beckinsale) a vojaci skáču z vrtuľníka do vody, je vidieť ako si vojaci nasadzujú na tváre masky, ktoré im zakryjú celú tvár - a majú ich aj pri výskoku. No v následnom zábere pod vodou majú už potápačské okuliare a kyslíkové prístroje. (N0X.)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama