Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkový poměrně slušný dojem z filmu kazí závěrečných několik minut. Poměrně solidně načrtnutý děj, který si po celou dobu držel příjemnou umírněnost a sem tam byla dokonce i špetka realističnosti (dost úderné dialogy + slušné herecké výkony) tak v posledních pěti minutách přichází naprosto vniveč. Za naprostý nesmysl považuji voodoo motivy, stejně jako finální "proměnu" Billyho Zanea. Kelly Brook je atraktivní, avšak z herecké trojice jasně nejslabší. Nečekal jsem nic moc a nic moc jsem nedostal. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh letných filmov. (aj preto v pohode zvládam DO HLBINY (jednotku)). Survival Island je jednoduchý, ale za to hutný a svižný. Klišé "hororového" žánru využíva šikovne a nič sa nenaťahuje dlhšie než je treba. Je to len prostoduchá oddychovka, ale veľmi dobre sa na ňu (aj vďaka Kely DDD Brook) pozerá... Lepšie ako napr. ODSÚDENÍ ZOMRIEŤ (Otvorené more 2) či DO HLBINY 2... ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co se vám nelíbilo. Film na 3-4*, ale vzhledem k tomu, jak moc je podhodnocen, o 4* mám jasno. Krásná K. Brook své vnady ani moc nezakrývala, ale je jasně tahounem filmu. Příběh není nic extra originálního, ale záplatka už se mi líbila hodně. Trojúhelník neměl chybu. Tradičně výborný B. Zane byl natolik nepředvídatelný, že to fakt mělo šťávu. Nikdo z nás neví, jak by v podobné situaci reagoval a tento film měl k realitě natolik blízko, že bych to B-čkem nenazýval. Líbilo se mi to a ten závěr, co tu mnozí odsuzují, byl právě výborný. Já do posledních chvil netušil, jak to nakonec dopadne a jak to dopadlo? Hrozně, ale dopadlo a nemělo to chybu. Škoda, že to dokáži ocenit jen já a pár dalších, což je ale dle % málo. Já byl spokojen a proto taky také hodnocení. ()

Kotsour 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné! Čekal jsem klasický béčko, ale u tohohle jsem se doopravdy bavil a to ne blbostí filmu, ale proto, že je snímek napínavý, se sympatickými herci (především Kelly :-) ) a vůbec ne hloupý. Jediné, co mi tak nepřestalo vadit, byla až přílišná dvoubarevnost příběhu, který se příliš nevěnuje složce samotného přežití na ostrově, resp. jen okrajově a nelogicky. Moc si neumím představit, že se lidé po ztroskotání ihned smíří se svým osudem, prakticky kvůli tomu neprožívají žádné trauma a pouze čekají na záchranu, namísto toho, aby se snažili nějakým způsobem na sebe upozornit. Co se ale týče hlavní dějové linky, tedy hlavní trojice a konfliktu mezi nimi, tak ta byla zpracována velmi dobře a já byl opravdu mile překvapen. Billy Zane ve své roli výborný, Kelly Brook je femme fatale jako vyšitá. ()

SirGawain 

všechny recenze uživatele

Slabší rozjezd, skvělej střed (větší část) a jeden z nejhorších konců co jsem kdy viděl. Ten konec je na mě moc uspěchanej. Mám takovej dojem, že tvůrcům buď docházely peníze, nebo prostě nevěděli jak se z týhle přeplácanosti dostat tak to skončili nejjednodušeji jak mohli během 5 minut... Škoda času... Ale Kelly Brook se mi líbila ;) Na ní taky ten film dost stojí... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama