Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film pojednává o životě slavného rapera Tupaca Amaru Shakura, který se i přes těžké rány osudu stal doslova rapovou legendou a zanechal po sobě obrovský odkaz, který i v současnosti stále rezonuje a hýbe dnešním světem. Film tak zachycuje Tupacovo dětství, dále jeho rychlý úspěch a rivalitu v hudebním průmyslu a v neposlední řadě i jeho tragickou smrt. Ale především je to příběh muže a básníka, který chtěl žít jako anděl i navzdory tomu, že jeho život byl obestřen mnoha démony. (Makaveli92)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (28)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Jestli máte rádi hudební životopisná dramata, tak se to líbit bude. Pokud do toho máte rádii Hip Hop nebo vyloženě 2Paca, tak budete doma. Já dvěPacky nějak nemusím, ale celkově jde o fajn informační film pro ty, kteří tuhle rapovou legendu neznají. Já jeho story neznal a užil jsem si to. Bohužel to ale ani z daleka nemá na Straight Outta Compton. 4* a.k.a 85% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Najslabšie spracovanie oproti iným filmom o raperoch. Všetko je na priemernej úrovni a zaostáva to hlavne v emočnej stránke. Často film pôsobí lacno a nemá ani jednu údernú scénu. Koniec pôsobil chladne a to mali v rukách veľmi silnú vec ktorá mohla zachrániť dojem. Ako diváka a fanúšika ma All Eyez on Me nevedelo vtiahnúť a jedine čo fakt vyšlo bolo obsadenie hlavnej postavy. Tá podoba je neuveriteľná. ()

Reklama

petrsponar 

všechny recenze uživatele

Ano kurva!!2pac, film o velké Legendě která toho za svůj krátký život stihla ale tolik..film All Eyez on Me nese ducha Tupaca během celého filmu..aspon já jsem to tak cítil.. Demetrius Shipp Jr./Tupac Shakur byl velice skvělý měl charizma fakt jsem věřil že to je skutečný Tupac..hudba skvělá hity od Tupaca co neomrzí..to jsou však velké plusy..má to i své mínusy tak třeba hodně málo prostoru Jamal Woolard/Notorious B.I.G ..první polovina byla právě i uspěchaná. a byla i taková bez nádechu a to byla škoda bylo tam spousta nejasností...ale od půlky filmu se to rozjelo a šlapalo jak mělo....a to byla záchrana..celkem je to i zklamání..velké zklamání čekal jsem mnohem víc od tohodle filmu hlavně když to je o takovéto legendě...i poto dávám zbytečných 6.9/7z10. R.I.P. TUPAC AMARU SHAKUR.... 4 hvězdy za skvělí výkon co předvedl Demetrius Shipp Jr.Jakožto opravdu velký fanoušek Tupaca o kterém toho vím všechno je toho tady dost špatně.. ()

Panther49 

všechny recenze uživatele

Bohužel tohle se nepovedlo. Ve dvou hodinách dát celej Pacovo příběh je nemožný, scénář lítá od jednoho k druhýmu, je tam spousta nesmyslů, nejvíc mě bavila muzika, za kterou ale filmaři nemůžou... Čekal sem podobnou kvalitu jako u Notoriouse nebo SOC, ale té se tahle slátanina ani trochu nepřibližuje. Pac by si zasloužil skvělej film, tak snad někdy jindy, kdy se toho zhostí lidi, který nebudou chtít znásilňovat odkaz legendy. RIP. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Životopisné filmy mám ráda, jen bych potřebovala pořádnou záruku toho, že jsou zcela a naprosto pravdivé. Vykreslení Tupaca pomalu jako svatého mi úplně nesedělo, ale budiž. Přesto jsem si i jeho příběh, stejně jako mnoha jeho "kolegů", dost užila, protože je to pro mě velmi silný příběh. Oceňuji nejednoznačnost Tupacova konce; nějaké indicie ve filmu sice předhozeny byly, ale to, jaký závěr si z nich udělá, je jen na divákovi. Nemyslím si, že by snímek All Eyez on Me měl co říct i těm, kteří americkému (ani jinému) hip hopu a jeho představitelům neholdují, a to je z mého pohledu škoda. Ti, kteří mají o podobná témata zájem, by ale mohli být docela solidně uspokojeni. Mě film dostával i podobností hlavního představitele s jeho reálným předobrazem. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Film nesie názov po najúspešnejšom albume Tupaca Shakura „All Eyez on Me“, z ktorého sa predalo cez 9 miliónov kópií. Celý album bol napísaný za menej ako mesiac. (ČSFD)

Reklama

Reklama