Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (368)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil je vlastne uplne zbytecnej. Resi se tu furt dokola to samy co minule, jediny plus je opet zmena prostredi, tentokrat tu mame posledni zachovaly mesto. Triky i akce jsou stale na skvely urovni, vizualne to vypada perfektne a "zombici" jsou spravne nechutny, ale to je tak vsechno. Zatimco v prvnim a castecne i druhym dile cloveka zajimalo, jak to bude dal a jak to dopadne, tady uz mi to bylo vicemene ukradeny, jeden nesmysl se vrsi na druhej, zaporaci tragicky, stopaz je tezce prestrelena, herci porad stejna banda dementu a pokud cekate nejakej mega zvrat na zaver, budete dost zklamany, cely to tak nak bez nejakyho vyreseni cehokoliv vysumi do prazdna, nektery smrti jsou sice necekany, ale to je tak vse. Nejslabsi dil, ale diky povedeny akci to furt da 3*. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Zachránit Míňu, nebo jak se sakra ten Korejec jmenuje. Ano, to je celý obsah tohohle filmu, u kterého trpíte dvě a půl hodiny. Akce sice skvělá, ALE... nedokážu si užít, když se Tomáš se svou partou objeví na place, všechny cvičené profesionály Zlosynu postihne svalová a mentální amnézie. Doufám, že z triologie nebude vícelogie. Howgh. ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Až se za pár let z Wese Balla stane hollywoodská stálice akčního žánru, tak na, scénáristicky skrz-na-skrz děravou, Maze Runner trilogii bude nejeden z nás vzpomínat jako právě na onen zlomový bod. Třetím dílem sice Ameriku nikdo neobjevil, ale takhle čistou kinetikou narvanou úvodní sekvenci si naposledy pamatuji u Temného Rytíře... a to je sakra co říct. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem nakonec tak hodný. Možná díky závěru, který dokázal vybočit z rutiny (i když mně vyloženě s*alo, že si tolik bere z Alienů), možná kvůli ústřednímu herci, pro kterého mám prostě slabost... Akorát tedy musím uvést na pravou míru, že mě snad nic nerozhodí víc, než když mají kulisy (libovolné) trilogie sestupnou tendenci co se týče atraktivity prostředí. Aneb kterýho ňoumu napadlo (zdravím knižní předlohu), že to celý začne v super rádoby fantasy labyrintském hávu, pak se přesune do "furt ještě cool" rozvalin starého světa, a potom skončí v tuctovém neonovém velkoměstě aka 22. století?? Jsem vážně jedinej, koho tahle vyčpělá městská pozadí podobných příběhů neskutečně, ale fakt neskutečně nudí? Jo, a je to strašně dlouhý. Hodně slabej průměr. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Young Adult trilógiu Maze Runner môže brať vážne skutočne len teenager a v každom momente tretieho dielu je zrejmé, kto má byť cieľová skupina. Je ale sympatické, že zameniteľná predloha je zadaptovaná tak, že každý diel rovná sa odlišné prostredie, viac menej. Lepšie ale bude nepremýšľať nad tým, prečo keď všetkým ide o ultimátny všeliek, tak sa všetci vraždia a všetko končí v plameňoch, až to zaváňa nechcenou paródiou. Nakoniec je finále možno dielom najlepším, proste to konečne končí, mesto je fotogenicky moderné a tých zombíkov je tu našťastie oveľa menej ako som sa obával. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. ledna 2018 v Soulu. (Varan)
  • Dopis od Newta (Thomas Brodie-Sangster), který ve finální scéně Thomas (Dylan O'Brien) čte, napsal sám Thomas Brodie-Sangster a předčítal ho Dylanovi O'Brienovi sedící za kamerou, aby u herce vyvolal větší emoce. (ČSFD)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama