Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

fimler

fimler (hodnocení, recenze)

To opravdu? Přejmenování filmu na Bandidas? Proč se nemohli nechat Sexy Pistols, reálně kdo to na české datábázi bude znát pod názvem Bandidas...N I K D O

 (hodnocení, recenze)

bola to nuda, jedna hviezda za salmu druha za penelope ;)

Koochy

Koochy (hodnocení, recenze)

Slušně řečeno je to bordel bez svlíkání... ...i když i na to možná někdy během filmu dojde. Děj o ničem, herecké výkony žádné. Prostě ztráta času.

danoo

danoo (hodnocení, recenze)

A všimol si z niekto vás podobnosť s Hayekovej skorším filmom Wild wild west?

bobosapo

bobosapo (hodnocení, recenze)

ale jo, byla to alespon sranda, videt se to da, ale samozrejmě žádné veledílo to není, a ty líbačky.... kua ten herec se mel, zlatá práce... hihih

Maark

Maark (hodnocení, recenze)

Možná,že se v tom kde jaká slečna,nebo dáma ráda uvidí (všimnul jsem si reakcí žen v kině).Ovšem na mě "Bandidas" působí dojmem-natočíme film,nebudem v něm nic nového vymýšlet,diváka tím nenaštvem a jméno producenta se už o nějaké to halóó postará..Je to škoda....Čekal jsem,že mě alespoň trošku film něčím překvapí,ale nepodařilo se...Snad režisérské duo příště natočí něco lepšího,ale každý nějak začíná,takže chápu.... :O)

strangercz

strangercz (hodnocení, recenze)

já si nemůžu pomoc ale tenhle film je celkem dobrej žádný veledílo ale na zahnání nudy a na pobavení bohatě stačí

yossarian-

yossarian- (hodnocení, recenze)

to:chozeZa vysoké hodnocení můžou Cruz a Hayek. Odečti 40% a máš hodnotu filmu bez nich...

choze

choze (hodnocení, recenze)

Nejsem z toho moc moudrý, většina komentujících si na film stěžuje, ale celkové hodnocení filmu 63 procent je dost vysoké...

 (hodnocení, recenze)

nee... určitě se nesnaží hrát si na seriózní snímek... spíš bych to přiřadil k "dobrodružným" filmům Walta Disneye... dá se na to večer koukat, ale jen za toho předpokladu, že si chcete odpočinout a vysadit... každopádně, pánové, komu z vás se nelíbila ta scéna s Cruz a Hayek v tom hotelovém pokoji? :)

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

Podle traileru to vypadá na opravdu hodně špatnou, silně splácanou kravinu, snažící se o napodobení Sharon Stone v Quck and the Dead, popřípadě Jodie Foster v Mavericku, ale podlle mě se jí to ani trochu nepodaří.

Reklama

Reklama