Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem poprvé viděla Lindsay Lohan. Annie a Hallie jsou dvojčata, ale ani jedna neměla o té druhé tušení. Shodou šťastných okolností se setkají na letním táboře. Po řadě drobých rozporů se spolu skamarádí. Rozhodnou se, že se vymění. Holky vymyslí geniální plán. Annie odjede ke svému otci, kterého nikdy neviděla a Hallie odjede do Anglie ke své mamince, kterou také nikdy nepoznala. Chtějí dát své rodiče zase dohromady, aby byli zase jedna rodina. Lindsay je tady skvostná. Úžasná dětská dvojrole, která nemá chybu a je dokonalá. Nemám filmu co vytknout. Vždycky se na něj ráda dívám. I když už malá Lohanová nám trošku vyrostla. Film doporučuji všem, kteří chtějí stravit čas se skvělou rodinnou komedií. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nikdy by som si nepomyslel, že kráľa všetkých rodinných filmov pre malých i veľkých nájdem práve u Nancy Meyers. Má všetko, čo čakám od špičkového rodinného filmu, ba ešte aj omnoho viac. Hlavné postavy sú neskutočne roztomilé, dejová linka má hlavu i pätu a je pútavá, je to zábavné, humorné, pohodové... Životná rola L. Lohan, už nikdy potom nezažiarila tak ako v tomto snímku. Môžem len odporučiť, na príjemne strávený čas spolu s rodinou ako stvorené. Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 3..........Celkem dobře sluše sehraná komedie. Co se mi velice líbilo bylo herecké obsazení Natasha Richardson, Dennis Quaid tento pár byl veli skvěle sehraný to se musí nechat doufám, že je někde ještě spolu uvidím. Co se týče malých holčiček je úctihodné že se do takovéhoto filmu pustily a to bych řekl že selkem naplno, ale co bych řekl že svou roli nezvládli -herecké výkony strašně přemrštěně zahrané až přehnané. Celkový námět filmu se mi také nelíbyl chtělo to když už je to určeno především těm nejměnším , alespoň trochu více akce . Toť můj skromný názor. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

děkuji technice a svému věku , že mohu srovnat Luise a Lotka 1950 a tento film 1998. Oba dva jsou perfektní. 1950 a 1998 tj skoro 50 let 1. 5 let po válce jednoduché prosté i milejší, vypravěč byl tehdy sám spisovatel Erik Kestner 2. 1998 bohatí úspěšní a přesto velice přesvědčivé. Přestal jsem nahrávat a začal jsem si přehrávat filmy , které mám ve filmotéce a jsem velice rád že mám co přehrávat k mé úplné spokojenosti přeji vám abyste to mohli říci také jako já hezké Vánoce Vám přeje deda :-)ps slávu někdo neunese škoda ale i tak byla skvělá:-) snad dostane rozum, ale někdo je chytrý celý život :-)ten film mě potěší a luisa a lotka taky:-)3.12.2019 ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Geniální rodinná komedie s ještě nezkaženou Lindsay Lohanovou ve dvojroli, která nastartovala její kariéru. Dvojčata Annie a Hallie, která o sobě neměla ani tušení, se potkají na letním táboře. Rozhodnou se, že chtějí poznat i druhého rodiče, a proto si vymění úlohy. Každá letí na úplně jiný konec světa (Londýn, Kalifornie) v roli své sestry. Jak tohle může dopadnout? Samozřejmě, jak jinak, než dobře! :) Krásná Natasha Richardson a charismatický Dennis Quaid všemu jen přidávají. Příjemný film, u kterého si odpočinete a skvěle se pobavíte! (95%. Ten mínus dávám za přece jen trochu moc americké provedení.) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (39)

  • Když sluha přináší medvídka, tak matka má na ruce hodinky, ale v následujícím záběru je nemá. (jirimat)
  • Keď Hallie (Lindsay Lohan) stretáva Martina (Simon Kunz) na londýnskom letisku, v pozadí môžeme zazrieť matku herečky Lindsay Lohan držiacu jej brata, vedľa nej stojaceho staršieho brata Michaela Lohana a sestru Ali Lohan. (Karush)

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama