Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

mic2.cz 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro ty, kteří milují ulítlé komedie. Seann William Scott, kterého si určitě většina lidí spojí s Prcičkami, se do role perfektně hodí. Ačkoliv bych tento kousek zařadil spíše do kategorie B, tak se dokáže vyrovnat (a mnohdy i předčit) Ačkovou produkci. Takže si připravte bránice a směle do toho. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Na tom nechutném ksichtovi Stiflerovi byla jediná dobrá věc jeho máma. Ta se ale tady nekoná. Zato tu máme blitky, sra.., psí ejakulace, prostě pošušnáníčko pro teenagery v té době mezi dětstvím a dospělostí, kdy ještě mají dětský smysl pro fekální humor, ale tělem už patří mezi dospělé. /18. 3. 12./ ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Balls Out: Garyho Výzva je ďalšia pošuková športová komédia...v ktorej "exceluje" Seann William Scott, ktorý sa už určite nezbaví nikdy nálepky Stiflera...pretože tu je opäť jednoducho magor, a aj ľudia okolo neho sú magori...má to pár vtipných miest, ale v celku ide o trápne nepodarenú športovo naladenú komédiu... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott je opravdu vtipný i když je trapný a drží nad vodou celý film. Bez něho by to byla nuda. Jeho speciální trapnovtipné kreace nemají chybu a být jich ve filmu víc, tak dám snad i čtyři hvězdičky. Bohužel je tam spoustu hluchých míst a člověk si na nějaký ten pořádný gag musí počkat. Třešničkou na dortu je Leonor Varela jako učitelka španělštiny. ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipná "komedie", plná fekálního humoru (jak už to u podobných rádobyvtipných amerických opusů bývá zvykem). Trapnost přechází místy do nechutností, přičemž v závěru se tvůrci doslova utrhli ze řetězu a servírují divákům scény jako vystřižené z kategorie gay soft porno (pokud tedy nějaká taková existuje). Nebýt slušného vizuálu, byl by to čistokrevný odpad. Takhle to je pouze odpad. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama