Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 54%***TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// PLUS: prostředí ve kterém se děj odehrává (práce+rodina), mírný náznak fantasy je poutavý a osvěžující, hlavní postava a její chování (to racionální) MÍNUS: naopak hlavní postava a její komediální chování, tedy spíš tradiční Eddie Murphy, není to naštěstí přehnané, ale je to pořád on a pokud vás irituje, tady s ním budete mít opět problém, kdo ho máte rádi berte to spíš jako plus, bohužel pro mě to až tak zábavné není./// Shrnutí: Mohlo to být lepší i horší. Je to takový rozumný střed, který docela zajme příběhem a snad dříve neodradí snahou o vtip, který už dnes málokoho pobaví. PS: Celkově bych tento film spíš doporučil dětem, které v něm najdou to potřebné kouzlo a budou se příjemně bavit. A rodiče možná s nimi. ()

filip289 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších Murphyho filmov ktoré som videl. Vlastne, pôvodne som ho ani nechcel vidieť nebyť vysielania v TV. Ničím výnimočná, sentimentálna, nevtipná rodinná "komédia". Jediným vtipným momentom vo filme bol akurát Murphyho výbuch ked prerozprávaval obrázky z papiera, potom už nič viac. Slabotu som očakával už po trailery, slabotu som dostal. Škoda, Murphyho som mal veľmi rád, nechcel som veriť tomu že skončí v takomto tuctovom rodinnom filme. A toto že zožralo 55 miliónov dolárov? To snád nemyslia vážne. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné plejády filmů kariera vs. rodina. Zdá se, že každý hollywoodský herec musí minimálně jeden natočit. Bezbřehé jsou v tomto směru hranice fantazie tvůrců, takže přes klonování, dálkový ovladač života, pomoc zvířat a jiné a jiné a jiné se dostáváme k - voilá: KOUZELNÉ DEČCE. Tak to jsem tedy opravdu ještě neviděl. :-) Ačkoliv jsou ústa Eddieho Murphyho vygajdaná jako nikdy předtím, jeho komediální umění jakoby zůstalo v 80. letech. Komedie bez humoru a ulepený závěr, u kterého se dá tak akorát kroutit nevěřícně hlavou... ()

6sense odpad!

všechny recenze uživatele

Fantazie je nádherná a jen málokdo jí opravdu má, tady je to zjevně hraný narozdíl třeba od filmu Phoebe v říši divů, kde je z ní fantazie opravdu "cítit". Nepochopitelný klišé dávání přednosti práci před rodinou vyústilo i v infantilní chování otce když chce deku, i za cenu probuzení všech v okolí, aby měl úspěch v práci. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kirkpatricka poznam hlavne ako scenaristu - Slepici Ulet, Za plotem, kde myslim ze film Za plotem 2006 aj reziroval, teda natocil. Toto je ale slabota takmer zo vsetkych uhlov pohladu : rezia, scenar, herecke vykony, kulisy a co ma dorazilo, su mimoriadne plane dialogy, to fakt uz sa lepsie pocuva mleti dzendr hoven nez toto. Murphy /Beverly Hills Cop 1 -3, Zamilovany Profesor/ tu bol zbytocny, nic sa nedeje ..... a v kinach to komplet zhorelo. Uz po Zamilovanom profesorovi sa zacal Murphy vytracat, a definitivne vytratenie z filmu potvrdil Policajtom ze San Francisca. Tu uz je to vyslovena bieda, mizeria : 5 % ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama