Reklama

Reklama

Rubber Johnny

Krátkometrážní / Animovaný / Horor
Velká Británie, 2005, 6 min

Obsahy(1)

Šestiminutový experiment britského režiséra, který má na kontě především hudební videoklipy (Portishead, Björk, Madonna, Placebo). Projekt vznikl jako šot pro hudebníka Aphex Twin a jeho nové album.
Johnny, upoutaný na kolečkové křeslo, pravděpodobně postižen akutním otokem mozku, předvádí za doprovodu elektronické hudby taneční kreace ve stylu rave. Většina filmu je natočena pomocí infračerveného vidění. (Abes)

(více)

Recenze (60)

Matty 

všechny recenze uživatele

Maximálně divné! Zkuste si představit svůj nejdivočejší flám (pakliže si jej pamatujete), vsugerujte si do svých vzpomínek psa s fosforeskujícíma očima a stvoření podobné mimozemšťanovi, zhasněte světlo, rozsviťte zelenou lampu a… anebo víte co, raději se podívejte na tenhle psychedelický experiment sami. ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Veselou hudbou podbarvená roztomilá a uklidňující pohádka o psíkovi a panáčkovi s velkou hlavou. Tedy skoro... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kamera v miestnosti retardovaného mladíka. Do nástupu hudobného doprovodu, veľmi znepokojivý snímok. Následne sa mi "niť" pretrhla a film začal na mňa pôsobiť komicky. Škoda. Prísľub z úvodu bol obrovský! - 60%. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zdá sa že Ajovi ušiel nejaký obyvateľ z testovacieho mestečka rovno do klipu Chrisa Cunninghama a v rytme songu „Afx237 V7“ z albumu „drukqs“ od geniálneho šialenca „Aphexa Twina“ vzniklo video Rubber Johnny kde si tento mutant na vozíčku po šňupnutí ozaj dlhej lajny naráža hlavu do skla a metá lejzrové paprsky po čivave ... len sakra čo mal znamenať ten začiatok? ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

[Kraťas] To je prostě maximálně hnusný. Dejte si drogy, vypněte světla, pusťte film a podívejte se na chvilku do hlavy Aphex Twin a Chris Cunninghama. Bleeeeee. Sice mám od shlédnutí tik v oku, ale za to mě toho moc nerozhází. Jsem totiž rozhozenej furt. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Skvělý začátek a docela i děsivý, ale co pokračovalo dále byl jenom bordel z režisérovi hlavy, který jsem nepochopil .. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

"Roztáčím hvězdná kola, správná věc - tanec volá, je to fajn, fajn, fajn, je to fajn, fajnový." Ano, tady se někdo hodně roztočil a pak se po té dlouhé lajně pěkně projel. :) Pod stromečkem chci najít balíček s tím, co Cunningham s Aphex Twinem berou. :) ()

Flakotaso

všechny recenze uživatele

Těkřo říct, komu tady víc hráblo, jestli režisérovi nebo tomu magorovi s velkou hlavou. S trochou fantazie vypadá jako sjetý Jet Li předvádějící nejnovější odnož kung-fu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl totální výmaz! Ovšem velice podařená a hlavně šílená podívaná, která mě doslova pohltila. Nevěřícně jsem sledoval chaotické obrazce toho malého mutantíka s velkou hlavou a jeho odporným čoklem. Když do toho navíc začala hrát ta psycho hudba bylo vymalováno. Normálně bych něco podobného ohodnotil asi odpadem, ale tohle mě vážně dostalo. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Je to holt pan Božský:) V oblasti videoklipu se suverenně drží na piedestalu spolu se Spikem Jonzeem a Michelem Gondrym a ačkoli je tenhle obrácený videoklip (hudba se dotáčela k filmovým záběrům) neuvěřitelná šílenost, která snese srovnání snad jen s Mazací hlavou, stále nám připomíná, že máme co dělat s velmi originálním tvůrcem ()

Reklama

Reklama