Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Fascinující audiovizuální orgie. Na tohle jsme čekali, FF:Spirits Within ať se jde zahrabat. Příběh zasazený 2 roky po konci hry, stejně geniální jako ve hře samotné (hrál jsem, hraju a budu hrát). K animaci se toho moc dodat nedá, ta je jedním slovem dokonalá. Hudba, kapitola sama o sobě. Opravdu si stojí za to sehnat si O.S.T. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Trošku som sa bál že z príbehu budem dosť mimo ale našťastie sústredil som sa ako sviňa a vyplatilo sa. No nemôžem sa tiež nezmieniť o vizuálnej stránke a schopnosti talentovaného režiséra nestratiť a nespanikáriť v treskúcej akcii (ktorou je tento film preplnený, vďaka za tie precítené chvíľky u neakčných scén) a na začiatku v rýchlom vysvetlení. Je to proste 90 minutová pecka. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Má právo na hodnocení někdo, kdo nemá ponětí, co to herní série Final Fantasy je? Nebudu tedy hodnotit příběh a' la "nevím, která bije" a zkusím se zaměřit na čistě filmové věci, kvůli kterým přišel film o hvězdičky. Ta první je kupodivu za akci, která se sice tváří značně cool, ale díky střihu se rozpadá na desítky drobných střípků, které podle mě postrádají návaznost a ve svém celku tah a napětí. A ta druhá za jakýsi postromantický klavír, metalový výplach a brumící chorály, které mi jako hudba tentokrát vůbec nesedly (srv. v rámci žánru třeba s "Akirou" nebo "Ghost in the Shell"). Ale těžko říct, být fanda PC série, možná bych i v tom všem našel opodstatnění, takže mé hodnocení berte trochu s rezervou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak sem prave skouknul tenhle "film" a dostal sem naprosto mega davku nudy, takle sem se u filmu uz pekne dlouho nenudil. Ze zacatku to vse vypada v klidu, nejaky to shrnuti udalosti, aby byl clovek krapet v obrazu, jenze behem deseti minut uz jsem byl absolutne v prdeli. Nejen, ze jsem se neskutecne nudil a chtelo se mi spat, ale absolutne sem nechapal, kdo je kdo nebo o co jim de a do toho tu vsichni neustale jen kecali trapny dialogy. A to se delo hodinu. Pak se nastesti zaclo bojovat, kde najednou odnikud prilitlo dalsich cca deset postav, aby to dej jeste vic zamotalo a zacli se rubat. Souboje jsou udelany hezky, akorat jsou dost neprehledny. Verim, ze ti, co hrali hry, si to asi uzijou, ale ja takle jen znudene 90 minut koukal na hopsajici panacky. Navic mi prislo, ze ty sceny na sebe ani nenavazujou, jakoby nekdo vytipal animovany vsuvky ze hry a spojil to do jednoho filmu. Puvodne sem chtel dat odpad, ale nakonec sem se rozhod pro 2*, za slusnou animaci a pekny souboje a za povedenou hudbu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Hrála jsem skoro rok v kuse Final Fantasy VII, ikdyž nějaký pátek už to bude....Přesto mě film absolutně neoslovil a de facto i nudil. Zamilovala jsem si filmy Silent Hill i Metal gear solid, právě díky znalosti herních předloh, z nichž filmy mnoho připoměli a vystihli, v tomto případě se tak nestalo a tento film u mne nezabodoval ,přestože má k tématu Final Fantasy mnohem blíže, než americký pokus, který měl pěkné zpracování, ale s tematikou Final Fantasy měl společný jen název. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • V roce 2009 byla vydána rozšířená verze pod názvem Final Fantasy VII: Advent Children Complete delší o 25 minut. Byly do ní přidány nové scény, mnoho původních bylo předěláno a příběh se více zaměřuje na Clouda a Denzela. Mimoto jsou bitvy násilnější aby působily realističtějším dojmem. Také byly lehce změněny obličeje a oděvy postav aby během bojů vypadaly špinavější a temnější. (Raztubyl)
  • Film je součásti Kompilace Final Fantasy VII, která mimo něj obsahuje ještě původní hru Final Fantasy VII (1997), krátké animované filmy Final Fantasy VII: Last Order (2005) a On the Way to a Smile: Episode Denzel (2009), PSP hru Crisis Core: Final Fantasy VII (2007), PS2 hru Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (2006) a mobilní hry Dirge of Cerberus: Lost Episode: Final Fantasy VII (2006) a Before Crisis: Final Fantasy VII (2004). (Raztubyl)
  • V roce 2006 se prodalo rekordních 2,4 milionů kopií po celém světě. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama