Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

jedna z nejnářezovějších fantasy akcí vůbec ve formě více a méně nadupaných cutscén, které žel mně jako absolutnímu neznalci série dějově neřekly vůbec nic.. A co? Mně k radosti tajemná postapo atmosféra, zajimavé (čti cool v horším případě, charismatické v lepším) postavy a hlavně ta úžasně natočená a neskutečně eye-candy akce říznutá nějakou tou pro japonce typickou filozofií stačí.. Proč to nemá pokračování? ()

Marius 

všechny recenze uživatele

FF: Esencia života ukázala, že ide natočiť aj iný 3D film ako komediálne rozprávkové príbehy. Zlyhal však na scenári. Jeho mladší brat je však na tom zo všetkých hľadísk omnoho lepšie. Je tu typicky japonsky polopochopiteľný príbeh, charizmatické postavy a úžasná vizuálna stránka. Tvorcovia sa skutočne vyhrali a chce sa mi zakričať "viac takýchto filmov". Wachovski Bros musia závidieť ako sa dajú natočiť akčné scény a motorkové naháňačky. Celý film je totiž akousi digitálnou postkatastrofickou fantasy ukážkou toho, ktorým smerom sa mohol Matrix uberať. Hru som nikdy nebral, ale ten vizuál ma tak prevalcoval, že musím dať 10/10. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Film, co znalci herní předlohy jen těžko docení. On na ně totiž úplně kašle a nějaký vysvětlování? Ani náhodou. Takže normální divák možná základní premisu pochopí, ale ty desítky odboček nemá šanci pobrat. Ono je to taky tím, že je nejspíš určen primárně jim a teprve pak řadovému diváku. Jelikož jsem se o to dřív víc zajímala a celý příběh hry jsem znala, stejně jako historii postav, tohle mi nevadilo. Protože jinak je to skvělá akce, skvělá animace a skvostná hudba. Na druhou stranu chápu ty, co dávají 2* a míň, tenhle film je hodně velkej oříšek. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

AKIRA+VAMPIRE HUNTER D: BLOODLUST Fantastická nakladačka tak trochu komikosvého razenia so super hudbou, animáciou a primeranou japonskou filozofiou. Asi v polke síce film rezignuje na príbeh, ale akcia je príliš nadupaná, aby ma to pripravilo o skvelý zážitok. Úderná "odpoveď" na priemerné FF:Esencia života... ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Co se technické stránky týče je to brilantní podívaná. Ale příběh mě nijak neoslovil. Asi proto, že se mi do něj celou dobu nedařilo proniknout. Druhá polovina filmu je naštěstí soustavná řežba, takže se divák ani moc nestihne nudit. Myslím, že je tp určeno spíš pro fanoušky herní série. Stařší film Final Fantasy se mi líbil mnohem víc.Ani nevím co by mohly mít tyto dva filmy, krom názvu, společného. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Stvoření Bahamut se v sérii Final Fantasy objevuje často, a to tři druhy: Bahamut, Neo Bahamut a Bahamut Zero. Ve filmu je zcela nový druh, Bahamut Sin. (akisha)
  • V roce 2009 byla vydána rozšířená verze pod názvem Final Fantasy VII: Advent Children Complete delší o 25 minut. Byly do ní přidány nové scény, mnoho původních bylo předěláno a příběh se více zaměřuje na Clouda a Denzela. Mimoto jsou bitvy násilnější aby působily realističtějším dojmem. Také byly lehce změněny obličeje a oděvy postav aby během bojů vypadaly špinavější a temnější. (Raztubyl)
  • Film měl původně trvat 20 minut. Děj měl být o tom, že někdo chtěl poslat Cloudovi zprávu a jako posel bylo vysláno dítě. Zpráva kolovala od díťete k díťeti, až nakonec k samotnému Cloudovi. Poté se mělo ukázat kdo je poslem. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama