Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nedá se srovnávat Advent children s Esenci života. V případě Advent children konečně vzal vše do svých rukou otec, matka a všichni příbuzní.... Tetsuya Nomura. Na filmu je to proklatě vidět a z každého animovaného políčka každý cítí fantazii a atmosféru jedné z největších sérií hráčské historie. K příběhu nepotřebujete žádné podrobné znalosti FF, ale bez těchto znalostí vás určitě minou některé narážky k celkovému příběhu FF. Já nejsem žádný znalec o FF toho vím poměrně málo, ale většina majitelů Playstationu vám vyjmenují všechny speciální údery všech postav. Hlavně v japonsku se jedná o opravdu velké šílenství okolo celé série. Film je velmi akční a spád má neuvěřitelný. Jen doufám, že nejde o poslední dítě ze stáje Tetsuyi Nomura-i. ()

Vesman 

všechny recenze uživatele

Hru Final Fantasy VII jsem nehrál a z příběhu jsem znal jen základní rysy, takže z Advent Children jsem si musel užívat hlavně špičkovou počítačovou animaci, která v dnešní době skutečně nemá obdoby. Jak už jsem napsal, příběh byl pro mě dost nepochopitelný, ovšem vše nahrazovalo vizuální zpracování a přehršel akčních scén, z nichž bych vyzdvihnul především závěrečný souboj, který stojí skutečně za to. K tomu zní kvalitní hudba od Nobua Uematsa, převzatá z herní série a máme z toho velmi dobrou zábavu za 4*. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

6.7.2009 Final Fantasy VII Complete Je velká škoda, že se do oběhu neuvolnila hned tato verze, která je o půl hodiny delší a především se více zaměřuje na příběh, který tím pádem pro neznalé, dává konečně smysl. A... a ... ještě jsem chtěl popsat pocity, které ve mně tento film vyvolal, ale nejde to... :-( Jinak, jednoznačně nejlepší animák, který jsem viděl... Někdy v 2007... Je až s podivem, jak dobré hodnocení se tomuto snímku dostává. Perfektní audio-vizuální zpracování jistě hraje svoji roli, ale pro mě je zde ještě jeden faktor. Nostalgický. A myslím, že většina pětkařů tady mi dá za pravdu. Vzpomínám, když jsem před několika lety proškvařil stejnojmennou gamesu a to je přesně ten důvod mého nadšení. Ach ty vzpomínky... 100% ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Naprosté, dokonalé & drtivé vítězství formy nad obsahem. K čertu s konsistencí, do pekel s dějem, tohle je visuální obžerství přímo nezemského typu. A Sephiroth! Zde ode mne vskutku nelze očekávat sebemenší objektivitu (ne že by to jindy šlo). Jen mě mrzí, že v Advent Children zprznili One-Winged Angel kytarami, originál je mnohem lepší. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Fascinující audiovizuální orgie. Na tohle jsme čekali, FF:Spirits Within ať se jde zahrabat. Příběh zasazený 2 roky po konci hry, stejně geniální jako ve hře samotné (hrál jsem, hraju a budu hrát). K animaci se toho moc dodat nedá, ta je jedním slovem dokonalá. Hudba, kapitola sama o sobě. Opravdu si stojí za to sehnat si O.S.T. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Ve filmu se objevuje sirotek jménem Denzel, o kterého se starají hlavní hrdinové hry Tifa a Cloud. Ani v jedné části pvodního filmu z roku 2005 však nebylo řečeno, jak se k nim dostal. Když byl film v roce 2009 uveden na Blu-ray, byla k filmu přidány krom nových scén také Denzelova vzpomínka na jeho nalezení a krátký snímek On the Way to a Smile-Episode: Denzel (2009), kde Denzel vzpomíná na svůj předchozí život od smrti rodičů až po jeho nalezení u kostela. (Mayki)
  • Cloudovi vzpomínky na Zacka mají původ ve hře „Final Fantasy VII:Crisis Core“, která vyprávý Zackův příběh. (Mayki)
  • Film dostal v roce 2005 ocenění "Maria Award" na mezinárodním festivalu Cinema de Catalunya a v roce 2007 ocenění nejlepší animace na American Anime Awards. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama