Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kapitán Robert Daly své posádce velí s moudrostí a odvahou. Nováček na palubě ale brzy odhalí, že na této vesmírné lodi není nic tak, jak se zdá. (Netflix)

Recenze (114)

Fryštok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl, ale v několika aspektech dost nedomyšlený. Když má člověk takovouhle skvělou možnost přenést si do virtuální reality koho jen chce, tak bych byl rád za nějaký pořádný extrém, ale tady je jen guy, co chce být v režii svýho oblíbenýho seriálu... bruh. Samozřejmě jako u jiných dílů čtvrté série, Black Mirror feeling nalezen nebyl, ale aspoň nerdské srdce zaplesalo, když už nic. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi hodně zaryl pod kůži. Pokud někdo popustí uzdu fantazie a domyslí činy do důsledku, je to vrchol zrůdné odpornosti. Hlavní protagonista měl osud ještě hezký... Ke konci mě trochu tahaly nějaké logické skoky, ale budiž odpuštěno. Musela bych se nad tím zamyslet víc, zda bylo vše košér. Z morálního hlediska je ale tohle solidní sonda. A pro mě důvod, abych si nikdy mozek nikam nepřipojila, i když to jednou určitě půjde. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejvtipnějších epizod. Ale přestože tvůrci ukazují obrovský nadhled při parodování Star Treku a sypou opravdu vtipné scény, pořád zůstává dost prostoru pro zneklidňující fakt, že zakomplexovaní géniové jsou větší svině, než sebevědomí blbci. Hrozba, kterou tady představuje technologie, není vlastně přímo ohrožující, ale v kůži posádky lodi USS Callister, bych nechtěl být ani s vědomím, že .... . I když se to nezdá, je tato epizoda velmi chytře napsaná a scéna, kdy posádka řeší genitálie a vylučování, ta je přímo luxusní. Škoda občasných škobrtánků v logice. PS: pokud máte rádi úvahy o "nesmrtelnosti digitálního brouka" a tento námět vás zaujal, doporučuji shlédnout Moon. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už není jen nápad, tohle je studnice nápadů, nápad na třetí, ale mě to nevtáhlo, stál jsem mimo to dění a jen to nezúčastněně pozoroval, snad že jsem měl pocit, že u toho nesmím přestat přemýšlet, že je pořád o čem. Zaměstnávalo mi to hlavu a smysly přišly zkrátka. Takže jo, oceňuju, jak je to myšlenkově propracovaný, jak je to ztvárněný vizuálně, jsem rád za to, jak to celý dopadlo, ale neryčel jsem u toho bohužel blahem, jako třeba kdysi u Galaxy Quest. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do you submit? Po úvodní dvacetiminutovce bych to čekal mnohem temnější, s ukotvenější vnitřní logikou, méně okatými logickými lapsy, více řešící morální jádro pudla a vůbec tak nějak výrazně "černozrcadelnější". Ovšem zároveň nechci (a hlavně nemohu) popřít, že výsledný "Galaxy Quest s přesahem" nepopiratelně funguje i baví. A to ne zrovna málo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Aaron Paul je veľký fanúšik seriálu a vedomý si toho, že v ňom len zriedkakedy účinkujú herci dvakrát, súhlasil s poskytnutím hlasu pre túto epizódu pod podmienkou, že mu to nebude brániť v tom, aby sa objavil vo významnejšej úlohe v ďalšej epizóde. Paul neskôr stvárnil hlavnú úlohu Cliffa Stanfielda v epizóde 6. série Beyond the Sea (2023). (Arsenal83)
  • Callister Inc. je na 13. poschodí, čo je odkaz na film Trináste poschodie (1999), ktorý obsahuje aj simuláciu virtuálnej reality. (Arsenal83)

Reklama

Reklama