Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

humor ktory zerem... 5*   ..a cz dabing je prefektný..aj by som povedal, že oveľa lepší než v originále..

kubrt2112

kubrt2112 (hodnocení, recenze)

nejsem si jistý zda to nebylo dabingem ale celý film mi velmi velmi velmi připomínal počiny dvojice Pegg - Ashfield. Hlavně narážky na různé americké filmy debaty v hospodách rozhádaní přátelé a jejich pokusy užít si ....

eNorm

eNorm (hodnocení, recenze)

Mno prislo mi to dost zoufaly, hlavne jak nikdy nic a najednou nejlepsi jezdec... loool

cineman

cineman (hodnocení, recenze)

Hodnoceni jsem udrzel jen kvuli zaverecnymu behu a povedenych zaberech se zavodu... jinak se tyhle komercni snusce trapnosti da vytknout hodne.

Hawkeyep

Hawkeyep (hodnocení, recenze)

Po nudné první polovině, nastupuje ta druhá....ta skvělá druhá polovina, která přebíjí to druhou. Proto nevypínejte ten film po půl hodině, ale vydržte do druhé poloviny jako já...tam to začíná.
Jinak škoda, že nebyli záběry na kozy těch ženských :-P

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Heh tak som si to kukol pekne krasne v kino kvalite a po anglicky bez titulkov s mizernym zvukom :D Co myslite? Stalo to za to?
Sam som necakal ze sa tak dobre zasmejem. Uz sa tesim do kina dam si rad repete :) odporucam.

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

juhu, recenzie su pozitivne a odstartovalo to na 1. mieste v usa, urcite to bude bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

Triple H

Triple H (hodnocení, recenze)

názov mi príliš evokuje Anchormana...ale teším sa na to. Ferrell je borec! Oplatí sa stiahnuť scénky s ním z SNL. Snáď mu to neprepadne...

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

uz sa straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne tesim, ferrell a alig v jednom filme??? to bude bomba!

Reklama

Reklama