Reklama

Reklama

Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec

  • USA Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejrychlejší muž na čtyřech kolech. To je Ricky Bobby (Will Ferrell) – mohutný vlasatý americký stroj na vítězství a jeden z největších jezdců série NASCAR v celé její historii. Je to sice trochu zabedněný idiot s poněkud větší dávkou odvahy, ale má všechno, co si může přát: luxusní dům, okouzlující manželku (Leslie Bibb) a tolik hamburgerů, kolik se do něj vejde. Rickyho super divoký životní styl však zasáhne nečekaná rána, když mu porážku uštědří namyšlená evropská jednička Jean Girard (Sacha Baron CohenBorat) a udělá z něj ubohou, vystrašenou trosku. Navíc si jeho ženu i úspěch přivlastní jeho stejně bláznivý "kámoš" Cal Naughton, Jr. (John C. Reilly). A tak Rickymu nezbývá než opět pořádně šlápnout na pedál, aby svou kariéru vrátil do starých kolejí, porazil Girarda a získal zpátky slávu a bohatství. Protože jak Ricky vždycky říkal: "Když nejsi první, jsi poslední!" (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (210)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $72,5miliónaTržby USA $148,213,377Tržby Celosvetovo $162,966,177Tržby za predaj DVD v USA $84,808,297 //počet predaných kusov 5,283,830║ Na tých pár podarených hlodov a niekoľko fajn záberov na lietajúce auta vzduchom to je nehorázne vatový zlepenec, ktorý prevažnú časť minutáže len otravuje. /40%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Neni to moc vtipný. Ono je to vlastně dost často trapný...a to hlavně kvůli asi miliardě vedlejších postav, co s příběhem nemaj NIC společnýho a jen vždycky pohřběj atmosféru filmu. Kdyby se film soustředil jen na ústřední trojici, bylo by to podle mě klidně za 100%. Will Ferrell není tak dobrý jako v jiných komediích, zato John C. Reilly je fakt hustej a Sacha Baron Cohen vládne, fakt táhne ten film strašně nahoru a je škoda, že má tak málo prostoru. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Od prveho do posledneho pismena suhlasim s komentarom uzivatela T2. Normalne mam celkom rad aj blaznive komedie, ale tu bol ten humor niekedy tak trapny, ze som to mal chut vypnut uz v strede filmu. Reziser Adam McKay natocil neskor aj akcnu komediu BENGA V ZALOZE (2010) opät s Willom Ferrrellom, ktora sa mi pacila o nieco viac. ___________ Will Ferrell - (Ricky Bobby) +++ John C. Reilly - (Cal Naughton Jr.) +++ Sacha Baron Cohen - (Jean Girard) +++ Gary Cole - (Reese Bobby) +++ Michael Clarke Duncan - (Lucius Washington) +++ Leslie Bibb - (Carley Bobby) +++ Jane Lynch - (Lucy Bobby) +++ Amy Adams - (Susan) +++ Produkcia: Judd Apatow, Will Ferrell +++ ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Ač nerad, tak musím hodnotit pouze jednou jedinou hvězdičkou. Žádné hlášky, žádné gagy, žádný humor. Takže zbyly jen příšerně blbé kecy hlavních protagonistů. Btw. absolutně všechny charatery mi přišly úžasně stupidní. To mě mrzí, pač mám Willa Ferrella rád, ale tady teda šlápnul sakra vedle!!! Nepovedený film, který měl rozhodně na víc... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V téhle komedii jsem zjistil, že se mi Will Ferrell hodně zamlouvá a že s J. C. Reillym jsou skvělá dvojka. Tady jim to prostě funguje, a i když má film dvě hodiny, tak mě baví. Táhne to příběh, který je výtečnou parodií závodnických filmů, kde si dělají srandu z klišé, ale přitom na nich i staví. Skvělé postavy, které mi zůstaly v paměti, a jsem rád, že jsem si snímek připomněl. Líbí se mi i napodruhé. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (33)

  • Film obsahuje ďalšie dve potitulkové scény. (Arsenal83)
  • Hlavnou témou je NASCAR, no napriek tomu sa mnoho tímov a jazdcov zdráhalo zúčastniť sa filmu, z veľkej časti kvôli negatívnym pocitom, ktoré nadobudli z filmu Dni hromu (1990). Aj vzhľadom na to sa vo filme objavili len dvaja skutoční pretekári: Dale Earnhardt Jr. a Jamie McMurray. (Arsenal83)

Reklama

Reklama