Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (802)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Amíci sú vážne vadní. Berú ako úplnú samozrejmosť, keď nezávislá moderná baba (môže dnes byť v americkom filme hrdinka, ktorá nie je krásna, sebestačná a nevenuje sa chudobným deťom?) očakáva od chlapa, že bude spať v aute a on to sám urobí - namiesto aby sa podelili o dvojitú teplú posteľ... a na druhý deň ráno sa ho s priblblým úsmevom provokatívne spýta "What?", keď na ňu čumí, lebo je mokrá, zabalená iba v osuške... a o hodinu na to už majú po prvom sexe. WTF?! Zhovadilý národ a zhovadilý scenár. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Podobne ako pri Paychack i úvod Next je najzaujímavejší - zoznamovanie sa so schopnosťou Franka Cadillaca resp. Chrisa Johnsona a jeho 2 min. videním budúcnosti (iba keď sa jedná o jeho lásku vidí i o trošku viac a nevie prečo), je proste nechytitelným a nezraniteľným ... proste sledovať "čo dokáže" je zábava a i Jessica Biel mi tu nejako pripadala sympatickejšia... potom keď sa dá do kopy s FBI to stagnuje ale opäť je tu ten Dickovský koniec ... ktorý poriadne zarazí ... proste NEXT. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je můj nejoblíbenější herec a ať si řiká kdo chce, co chce, tak hlavní myšlenka Next je prostě libová. Rozdělování Johnsonovy osobnosti v rámci náhledu do budoucnosti je ztvárněno tak poutavě, že logické zádrhely téhle schopnosti hravě odpustíte. Zbytek už je jenom obyčejná detektivka...70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a zase jednou nuda. Cage si připisuje už třetí blbost v řadě, i když je nutno uznat, že tady se aspoň snaží. S tímhle ale nic sám nezmůže, když Julianne Moore hrát neumí a s Jessicou Biel mu to nesluší. A Tamahori se taky moc nepřevdedl. Prostě další Cageův průser, ještě že ho jistí Lovci pokladů. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Cris Johnson má vrodenú veľmi výnimočnú, zvláštnu schopnosť. Dokáže predvídať svoju vlastnú budúcnosť. Vie čo sa stane, skôr ako sa to stane. No vidí len udalosti, ktoré sa ho nejak bezprostredne týkajú a iba dve minúty dopredu. Moc zaujímavý námet na sci-fi snímok. Určite si skusím zohnať literárnu predlohu od P.K.Dicka. Tento film ma však nijak zvlášť neohúril. Dalo sa z toho vyždímať omnoho viacej ako len zopár nadupaných záberov. Scenár sa mi zdal akýsi nedotiahnutý, prázdny. Nicolas Cage odviedol očakávaný profesionálny výkon, Julianne Moore ako agentka FBI nič moc. Najviac ma potešila krásna Jessica Biel, ktorá svoju úlohu zvládla skvele. *** ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy únosci přenášejí Liz (Jessica Biel) připoutanou ke kolečkovému křeslu s výbušninami na střechu, zapne jeden z teroristů na křesle mobil, přes který má být křeslo odpáleno. To by ale nemělo fungovat, neboť policie vypnula nad městem celou mobilní síť. (Brodyman)
  • Motel Cliffhanger je ve skutečnosti restaurace nacházející se blízko Crestlinu v Kalifornii, v San Bernardino Mountains. (ČSFD)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama