Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (168)

Květula 

všechny recenze uživatele

I ve čtyřiceti má Belmondo jiskřivé oči dvanáctiletého rošťáka. I zabalený v prostěradle nebo převlečený za děvku strčí se svou elegancí do kapsy všechny gentlemany v obleku. Tomuhle člověku uvěříte opravdu cokoli a navíc je to jeden z mála herců, který dokáže rozesmát a zahřát u srdce jen tím, že se sám směje. Chcete-li na chvíli zapomenout na všechny problémy a ještě se dobře pobavit, asi neexistuje lepší film než Nenapravitelný. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

S Belmondovými filmy je to jako na houpačce, co se týče mých vztahů k nim. A Nenapravitelný se nakonec řadí k těm, které se mi líbí spíše méně, než více, a ke kterým se už nejspíš v budoucnu nevrátím. Jistě, Bébel tady řádí jako ďábel, má k ruce výtečné herecké obsazení, zručnou režii, pár mimořádně dobrých fórů a super exteriéry, takže mě to od začátku do konce bavilo a byla radost ten film sledovat, jen je jaksi rutinní a neobsahuje příliš věcí, díky kterým si ho budu i po delší době pamatovat. Ale rozhodně neurazí, naopak. 75%. ()

Reklama

Josefin 

všechny recenze uživatele

Opravdu moc dobré, Jean -Paul Belmondo tady hraje prostě skvěle, prolhaného, ale tak sexy Viktora . Z něj jen srší invence a charisma, komediálně dokonalý, zaručeně vám spraví náladu. Takové to jeho "nenapravitelné" svádění a uličnictví je nehorázně přitažlivé:-) Ať už ve smokingu ala drakula, blonďaté prostitutky nebo jen tak v nátělníku. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

JPB je výtečný drsňák i komik, ale zrovna Nenapravitelný se mi zdál až příliš šílený a přepálený. Patrně jsem očekával typičtější schéma Belmondovských filmů, kdy se Bébel představuje coby chlapák s humorem, kterému všechno projde, ale také si umí se vším poradit a tryskající testosteron využívá jen tak mimochodem k svlažení záhonu růží. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Dnešním komediím se tato ani trochu nepodobá - a to je její klad. Naopak záporem je dost takový ten nádech toho francouzského humoru(i když co bych čekala od Francie jiného?). Vzhledem k tomu, že hlavní roli hraje Jean-Paul Belmondo jsem ale čekala trochu lepší kvalitu. Sám Belmondo byl jako vždy skvělý, tak proto mi nezbývá než udělit 4 hvězdy. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Viktor (Jean-Paul Belmondo) jezdí vozem Jaguar E-type. Jedná se o sportovní automobil britské automobilky Jaguar vyráběný od roku 1961 do roku 1975. Patří mezi nejslavnější modely značky a zároveň je mnohými odborníky považován za nejkrásnější. (sator)
  • Postava, kterou ve dvou po sobě jdoucích sekvencích hraje Élizabeth Teissier – jejíž kariéra astroložky se stala veřejně známou od roku 1975 – se jmenuje Sibylla, což bylo ve starověku označení pro prorokyně nebo věštkyně, které pronášely věštby, a tedy i pro ženy, které předpovídaly. (classic)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama