Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal za tři, protože na rozdíl od prvního dílu to hodně ztratilo na příběhu a na tom, že tomu tolik neuvěříte. Jelikož jsem fanouškem Realu Madrid, a po ploše se pohybují skoro všechny jejich hvězdy, musím dát za čtyři. Snadněji se mi na to dívá. I když je samozřejmě blbost, že jak Santiago Munez tak jeho kamarád a spoluhráč z New Castlu United Gavin Harris se objeví čistě náhodou opět ve stejném klubu. A také, že mimo těchto dvou hráčů skóruje pouze Beckham. A také to, že se finále Ligi mistrů hraje doma na Realu Madrid. Jak už jsem viděl psát níže, ze Santiaga se stává jistota. Vždy se mu na trávníku střelecky daří a dává takové góly, jaké by ti nejlepší fotbalisté jen záviděli. Reklama na Real Madrid sponzorovaný Audi ( která vlastní Lamborghiny ) a Adidasem ( ne Nike jak psal Le_Chuck ). Na začátku máme možnost shlédnout Octavii, jako taxi. Filmy na pokračování filmy nemám moc rád, ale snad trojka která má být o šampionátu z Německa nedopadne ještě hůře a v koutku duše očekávám, že se kvalitou vrátí blíže k jedničče. Očekávám, že ve trojce nastoupí Harris za Británii a Munez za Mexiko a nebo za US? a samozřejmě že se proti sobě postaví ve finále Mistrovství světa, jak jinak ???? ()

j0nathan 

všechny recenze uživatele

Jednička byla plná fotbalu, kvůli kterému se mi film líbil. Ve dvojce jde bohužel sport už dost stranou, i když to mohlo být i horší. Řešení "hvězdných" mores a rodinných problémů mě zrovna nebere. A jak by řekl klasik Míra Bosák: "Toto mělo s fotbalem asi tolik společného, jako čabajka s racionální výživou" Na trojku radši ani koukat nebudu.... ()

Reklama

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ať už se na tenhle film podíváte z různých pohledů a z různých důvodů, vždycky zjistíte, že je to tupá hovadina a pozlacená sračička. Takže proč se na tenhle film podívat? Kvůli tomu jedinému, co nabízí, a to kvůli fotbalu. Z fotbalového hlediska jde vcelku o zábavný počin, ale zcela jistě podle pravidla mezi slepými jednooký králem. Klišé se vrší na klišé, tupost hlavního hrdiny a vůbec celého klišovitého kolotoče okolo hvězdy fotbalového klubu je mi spíše k smíchu. Ale ta celková fotbalová atmosféra a horečka kolem něho je z filmu opravdu cítit, ať už je to záběrem na slavný stadion Santiaga Bernabeua, kamerovým průletem nad trávníkem nebo slavnou ústřední melodií ligy mistrů a nebo hlasy známých komentátorů – na to vše je radost pohledět, samozřejmě jenom pro fanouška. Takže vstup a zmáčkni play, jestli se nemůžeš nabažit popoběhnutím po zeleném trávníku a pohled na fotbalový míč tě nikdy nepřestane fascinovat... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Jedno veľké "klišé"... Góóól II je reklamný trik, ktorý má na tzv. "futbal" nalákať čo najviac ľuďí, avšak ide o omyl. Žiadny veľký sen sa nekoná! Neviem kde sa stala chyba, pretože je tu cítiť až pachuť peňazí a zvučných mien, avšak celé to niekde drhne... dané prevedenie vôbec nevtiahne diváka ani len do deja a nie to ešte na ihrisko... nepriehľadné akcie, povrchné hranie - proste "faux pas"... 4/10 + veľké sklamanie ()

predators 

všechny recenze uživatele

A máme tady druhý Goool. Bohužel už nebyl tak krásný jako ten první. Všechny přihrávky byly hodně čitelné, přesto došlo k zakončení. Tentokrát ovšem rozhoduje David Backham. Ano, je to tak. Vše, co mělo být řečeno, již padlo v prvním díle. Tohle už byla pouze nastavovaná kaše, zato zbylo více prostoru pro hru samotnou. Ale to je asi tak všechno. A nápis ... to be continued...? Že by další přestup? :-) 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se objevuje hned několik skutečných fotbalistů, mezi nimi hvězdy Realu Madrid Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham, Iker Casillas nebo Roberto Carlos. (ricky4)
  • Ve filmu se krátce objevuje taxi Škoda Octavia české výroby. (JoranProvenzano)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)

Reklama

Reklama