Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Na britských ostrovech se zahradník Santiago Muňez naučil včas dávat míč od nohy a po pouhém roce driblování s míčem v dresu Newcastle United leží na stole nabídka od bílého baletu. Santiago touží po prohánění se s mičudou po pažitu na stadionu Santiaga Bernabeua a proto střídá Michaela Owena ve vysedávání na lavičce Realu Madrid. Při čutání do míče je cítit skutečná radost ze hry samotné, ať už se jedná o Ligu mistrů, zápas Primera division nebo o honění míče kluky na plácku. Santiagovi však rychle stoupl nosánek k oblakům, koupil nesmyslně velký barák, zbytečně rychlé auto a začal si zadělávat na slušné problémy. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička, to očividně, ale pořád velmi dobrý film o fotbale... To co se na konci jendičky dalo očekávat, že Munez přestoupí v dvojce do věhlasnějšího, špičkového evropského velkoklubu. Nakonec to byl asi ten největší - Real Madrid. Film krásně ukazuje život špičkového fotbalisty. Miliony korun vydělávající, luxusní život. Krásný byt, nabouchané auta, ženy, prostě vše co si může člověk přát. Ve fotbale asi vše očividní jak to asi dopadne, to v jedničce úplně zřetelné nebylo, ale i tak dobrý film, u kterého jsem se nenudil. Dávám 4*, dal bych 3, ale jedna navíc je zato, že to je film o fotbale, mojím suveréně největším koníčkem:-)) ()

Reklama

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Děj v podstatě žádný a záběry ze zápasů ještě o třídu horší než v jedničce. A samozřejmě, že vše je zase ve stylu "Santi nastoupí minutu před koncem a první střelou v zápase rozhodne zápas". Navíc ten strojo dabing-komentář u zápasů je něco šíleného. První díl nebyl sice žádný zázrak, ale tohle už je peklo. ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je ten najväčší zmrd spomedzi "filmov", ktorý som doposiaľ videl. Hlavný hrdina by sa mal bez pochýb premenovať na Kundo Becker. Jedna iracionálnosť striedala druhú takou rýchlosťou, že po 5 minútach bolo vymaľované a čo sa týka môjho názoru hotovo. Bola to urážka najsledovanejšej hry na svete v takom merítku, že by som neváhal osloviť exekutívu FIFA a požiadal ich o pomoc pri stiahnutí tohto bludu z obehu. Po pokutovom kope dojde k odkopu z vlastnej 16 na súperovu, kde medzitým dobehol pacient, ktorý má loptu za chrbtom a zrazu ju dáva z najoptimálnejšieho uhla do sitka, ach bože aké nereálne. Český dabing priateľky hlavného hrdinu bol celkom zvládnutý, pripadalo mi to ako keby ju nahovorila incestná Pocahontas. Emócie kožené sťa východonemecké dederonky a tie dialógy dosť nuda. Neviem, či sa podarí niekomu v budúcnu ďalekom budúcnu natočiť niečo čo prekoná toto veľdielo. Trojku by som nepozeral, ani keby ma rezali. Už som videl aj opicu hrať hokej, pobehovať primáta s Cantonom, ale toto ma dostalo na lopatky. Športová dráma to si robia prdel z obyčajných ľudí, pre niekoho možno zábavný kus, ale nebyť obrovskej nutričnej hodnoty v bielych Tesco lupienkoch a horizontálnej polohy náhľadu, asi by som už nebol medzi živými. Tímto by som sa rád poďakoval personálu internátu, ktorí mi vyšiel v ústrety a deň po zhliadnutí mi poskytol jednolôžkovú izbu na zotavenie a prehodnotenie svojich hodnôt. ale bolo dosť môjho názoru, pozrite si to a určite mi dáte za pravdu, že scénarista mal vyfúkanú hlavu ako Čarifuk. ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Přestup do Realu zabil naději na kvalitní pokračování. Záběry na kruháč v Madridu a ze stadionu Santiaga Bernabéua jsou vskutku chabé v porovnání s těmi z prvního dílu na Newcastle a St. James's Park. Příběh taky o ničem a spíš bych řekl, že je to reklama na adidas, který je dlouhá léta sponzorem realu. Ani snaha o zařazení co nejpopulárnějších skladeb do soundtracku filmu nepomohla. Závěrem, Jaume Collet-Serra by měl točit horory, či mrazivé thrillery, to mu celkem svědčí, tohle ne! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)
  • Ve filmu se objevuje hned několik skutečných fotbalistů, mezi nimi hvězdy Realu Madrid Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham, Iker Casillas nebo Roberto Carlos. (ricky4)

Reklama

Reklama