Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (347)

Filmpub.cz (Matěj Svoboda)

"Čtvrté Prcičky jsou přesně tím, co byste od čtvrtého dílu čekali. Všechno je na půl plynu, originalita si dala pauzu a poměr dobrých a špatných vtipů je značně nepříznivý. Může za to především scénář debutujícího Brada Riddella. Tomu se totiž nepodařilo přijít vůbec s ničím originálním. Místo…"

MovieZone.cz (Václav Rybář)

"Čtvrté prcičky skutečně nemají čím překvapit a možná by bylo až přílis naivní to od nich požadovat. Bavil jsem se sice na půl plynu, ale to se dá přičíst i rychlosti, se kterou se vzdaluji od teenagerských let a navíc jsem si na Stiflerovo "fuck yeah" rychle vypěstoval imunitu (S.W. Scott je prostě…" více

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama