Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney potkává ženu, se kterou přišel o panictví. Bez slitování ho vyvede z iluze, že byl odjakživa sexuální bůh. Barney má od té chvíle nervy, kdykoli se chce pustit do flirtování... (TV Prima)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí desáté epizody mám za sebou polovinu třetí sezóny, a přestože jsem nebyl pokaždé štěstím bez sebe, tento díl mě fakt bavil. Dostal mě už Tedův vyčerpávající desetimetrový běh/lehký poklus, a pak už to šlo ráz na ráz. Posilovny mě vždycky odpuzovaly a kupodivu za to nemohlo cvičení. Mé zkušenosti z těchto zařízení říkají, že se v nich schází nadměrné množství jedinců s omezeným intelektem ale s o to hlasitějším projevem. Nejistý Barney byl skvělý. / Poučení: Nepodléhej nejistotě. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"So, patty, know that new paperboy? I let him throw one into my hedges, if you know what I mean. Did you see that new guy who cleans my pool? I let him snake my drain, if you know what I mean. You know that chinese food delivery boy? I had sex with him. I don't have a funny way of saying it yet. It just happened 20 minutes ago." ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barney chytl nervy... a to tak, že úplně. Jeho výstup na Victoria Secrets neměl chybu a ten závěr, to byl prostě pravej Barney. Heidy jako jednorázová top modelka nezklamala. Ronda, prostě startovačka. Marshall a ostatní v posilovně, co víc si přát. Tohle fakt fungovalo. Doporučuji, občas se k tomuto dílu rád vrátím na jednorázové shlédnutí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Yips" (Nervy). Sebavedomý playboy Barney Stinson sa náhodou stretne so ženou s ktorou prišiel o panictvo. Tá si však na neho vôbec nepamätá. To mu spôsobí silný šok a veškeré jeho sexuálne sebavedomie sa razom zrúti. Prestane si veriť, začne byť nervózny a absolutne prestane bodovať u opačného pohlavia. Zrúti sa mu celý život. ***** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama