Reklama

Reklama

Lesy

Trailer

Obsahy(1)

Mladá a citlivá dívka se v hrůzostrašném příběhu utkává se zlem, jež ožívá mezi stromy. Falburn Academy je prestižní dívčí škola ukrytá hluboko v lesích. Její nejnovější studentka Heather Fasulo (Agnes Bruckner) však není jako všechny ostatní – slyší záhadné hlasy. Rodiče (Bruce Campbell, Emma Campbell) ji zanechali pod hrozivým dohledem ředitelky Traversové (Patricia Clarkson) a jejího podivného učitelského sboru a Heather si brzy uvědomuje, že ve Falburnu nic není takové, jaké se zdá. Když spolužačky začnou záhadně mizet v lesích, Heather děsivé tajemství odhaluje – a dostává se jí za to lekce hrůzy. To nejdůležitější, co by měl člověk ve Falburnu vědět, je to, že z lesů není úniku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ten konec mě dost naštval a udělal z toho strašnou slátaninu. Přitom podmínky pro kvalitní horor byly dobré. Stará děsivá budova uprostřed lesů, staré pany buzerující mladé holky. Asi bych si v tomto prostředí dokázal představit spíš obyčejnou vyvražďovačku, kde by Bruce dostal hlavní roli a sekerou se prosekal pro svou dceru skrze vraždící učitelky. 45% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Agnes Bruckner - (Heather Fasulo) +++ Emma Campbell - (Alice Fasulo) +++ Bruce Campbell - (Joe Fasulo) +++ Patricia Clarkson - (Pani Traverse) +++ Hudba: John Frizzell, Jaye Barnes Luckett +++ //////// Velmi slabucky horor, ktory nielenze neprinasa nieco nove alebo zaujimave, ale este je aj totalne nudny. Snad na konci sa to uz trosku rozbehlo, ale to som sa ani nespamätal a bol koniec. Aspon ze sa tu objavil Bruce Campbell znamy z hororov EVIL DEAD..... 25.06.2008 ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

I když filmu dávám v podstatě průměrné hodnocení, osobně k němu mám velmi kladný vztah. Nic jsem od něj předem nečekal (pouze Bruce Campbella...) a film mne docela dobře bavil. Zajímavé prostředí, sympatická hlavní postava, velice dobré herecké výkony ... taková teenagerská oddechovka. Milý, malý horror, který ničím nešokuje a nepřekvapí, ale také neurazí. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Oceňuji snahu tvůrců natočit horor, který by se nesl v duchu starších snímků svého druhu, dnes už téměř klasických. Bohužel, nepodařilo se jim to ani zdaleka. Podařilo se jim stvořit film podivný v mnoha směrech, na první pohled možná atraktivní, ale v dosti aspektech také značně nedotažený. Kupříkladu příběh, nehledě na skutečnost, že se "inspiruje," kde může, je velmi průhledný, povrchní a hlavně (což je v případě hororu dost zásadní problém) nestrašidelný a nenapínavý. Nenašel jsem jediné místo, kde bych se skutečně lekl, bál nebo alespoň tápal - zkrátka absolutní absence atmosféry. A i když musím uznat, že třeba takový učitelský sbor byl (co do obsazení) skutečně ukázkový, na plochosti všech postav to vůbec nic nemění. Jedinou vyjímkou je tedy zmiňovaný Bruce Campbell, který se ovšem ve filmu objeví na tak krátkou chvíli, že nemá ani šanci něco zachránit... Podtrženo, sečteno - na první pohled atraktivní horor, který však svým divákům může poskytnout pouze nudu. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

No, hmm, tak co bych tak mohla k tomuto skvostu říci? Já se přiznám, že tupé na to, abych u toho žehlila, to bylo dost, ale i tak bych očekávala buď větší řežbu nebo větší duchaplnost (nebo duchů plnost, nebo prostě navíc něčeho, co z toho udělá horor). Motivy nejasné, jednání postav také a hlavní hrdinka to měla podpálit na začátku a byl by svatej klid. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • V každé místnosti ve škole jsou listy, kořeny nebo rostliny. (LUKICKK)
  • Mená učiteliek sú vlastne názvy miest amerického štátu Michigan - Charlevoix, Mackinac, Arbor, Traverse. (misterz)

Reklama

Reklama